Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT

Núm. 322739
Resolució del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum per la qual es nomenen els membres de la comissió de valoració per a instruir i valorar els mèrits dels 18 concursos per a adjudicar una oficina de farmàcia convocats per les Resolucions de 13 de febrer de 2024 (BOIB núm. 24, de 17 de febrer)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 13 de febrer de 2024 el director general de Prestacions, Farmàcia i Consum va dictar devuit Resolucions per les quals es convoquen sengles concursos de mèrits per a adjudicar les oficines de farmàcia d'Alcúdia 3, Alcúdia 4, s'Arenal de Llucmajor, Santa Margalida, Port de Pollença, Marratxí, Porto Cristo, Calonge, Platja de Muro, Cala Millor, Can Picafort, Son Servera, Cala Lliteres, Pina, Cala Rajada, Artà, Eivissa D3 i D4 i urbanització Les Palmeres (Llucmajor), publicades en Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 24, de 17 de febrer de 2024. Aquestes resolucions es varen dictar en execució de les sentències de 27 de maig de 2013 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i les sentències de 28 d'abril de 2015 i de 21 de juliol de 2021 de la Sala Tercera del Tribunal Suprem i de la sentència 589/2021, de 9 de novembre de 2021, del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

2. D'acord amb l'apartat VII de les Bases de les convocatòries dels devuit concursos de mèrits per a adjudicar una oficina de farmàcia, per dur a terme la instrucció del procediment i la valoració de mèrits al·legats pels sol·licitants s'ha de constituir una comissió de valoració que ha d'estar formada pels membres següents:

a) President: la persona titular del Servei d'Ordenació Farmacèutica de la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum.

b) Secretari: un funcionari tècnic de la Conselleria de Salut, que ha de ser designat pel director general de Prestacions, Farmàcia i Consum, i que ha d'actuar amb veu i vot.

c) Vocals:

  • 1 representant dels Serveis Jurídics de la Conselleria de Salut.
  • 1 tècnic de la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum.
  • 1 representant del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears.

S'ha de designar un membre titular i un suplent per a cada un d'aquests membres. El suplent de la presidència ha de ser una persona que sigui funcionària, llicenciada o graduada en Farmàcia, nomenada pel director general de Prestacions, Farmàcia i Consum.

3. En data 9 de maig de 2024, amb registre d'entrada en aquesta Conselleria núm. GOIBE297143/2024, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears ha comunicat mitjançant un escrit de 8 de maig de 2024, que el seu representant en la comissió és el senyor Guillermo Torres Rosselló i com a suplent, la senyora Maria Antònia Febrer Bauzà.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Les Resolucions del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum de 13 de febrer de 2024 per les quals es convoquen sengles concursos de mèrits per a adjudicar les oficines de farmàcia d'Alcúdia 3, Alcúdia 4, s'Arenal de Llucmajor, Santa Margalida, Port de Pollença, Marratxí, Porto Cristo, Calonge, Platja de Muro, Cala Millor, Can Picafort, Son Servera, Cala Lliteres, Pina, Cala Rajada, Artà, Eivissa D3 i D4 i urbanització Les Palmeres (Llucmajor), publicades en el BOIB núm. 24, de 17 de febrer de 2024.

5. La base VII de les convocatòries dels devuit concursos de mèrits esmentats.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Designar els membres de la comissió de valoració dels devuit concursos de mèrits que figuren a l'annex d'aquesta Resolució, d'acord amb l'apartat VII de les Bases de les Resolucions del director general de Prestacions, Farmàcia i Consum de 13 de febrer de 2024 per les quals es convoquen sengles concursos de mèrits per a adjudicar les oficines de farmàcia d'Alcúdia 3, Alcúdia 4, s'Arenal de Llucmajor, Santa Margalida, Port de Pollença, Marratxí, Porto Cristo, Calonge, Platja de Muro, Cala Millor, Can Picafort, Son Servera, Cala Lliteres, Pina, Cala Rajada, Artà, Eivissa D3 i D4 i urbanització Les Palmeres (Llucmajor), publicades en el BOIB núm. 24, de 17 de febrer de 2024.

2. Notificar aquesta Resolució als membres de la comissió de valoració del concurs que es designen a l'annex.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que no exhaureix la via administrativa- es pot interposar recurs d'alçada davant la consellera de Salut en el termini d'un mes, d'acord amb el que preveuen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrónica (20 de maig de 2024)

El director general Juan Simonet Borrás

 

ANNEX

Membres de la comissió de valoració:

a) Presidenta: titular, María Isabel Gimeno Franco, cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica de la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum. Suplent: Isabel Blanes Muntaner, llicenciada en Farmàcia i tècnica de la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum.

b) Secretària: titular, Cristina Llovet Morell. Suplent: Marta Bosch Fernández. Ambdues són tècniques de la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum de la Conselleria de Salut.

c) Vocals:

  • Titular: Sebastián Vanrell Sintes. Suplent: María Isabel Rodríguez Baos. Ambdós, en representació dels Serveis Jurídics de la Conselleria de Salut.
  • Titular: Jorge Pérez Pont. Suplent: Antonio Gabriel Méndez Sastre. Ambdós, tècnics en representació de la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum.
  • Titular: Guillermo Torres Rosselló. Suplent: Maria Antònia Febrer Bauzà. Ambdós, en representació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears.