Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 324963
Aprovació definitiva de la modificació de l'ordenança municipal reguladora del trànsit del casc urbà del municipi de Consell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que durant el termini d'informació pública de l'acord del Ple de l'Ajuntament adoptat en la sessió ordinària de 26 de març de 2024, pel qual s'aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança municipal reguladora del trànsit del casc urbà del municipi de Consell no s'han presentat reclamacions o suggeriments, l'esmentat acord s'entén definitivament aprovat, conforme allò que disposen l'article 49.c de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim local, l'art. 102, apartat d) de la Llei Autonòmica 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, sols es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptador a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'acord amb l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril i l'article 103.1 Llei Autonòmica 20/2006, de 15 de desembre es publica el text íntegre de la modificació aprovada.

ORDENANÇA REGULADORA DEL TRÀNSIT DEL CASC URBÀ DEL MUNICIPI DE CONSELL

Article 1. El trànsit de qualsevol tipus de vehicle que circuli pels carrers del casc urbà del municipi de Consell queda ordenat d'acord amb el que disposa el plànol que figura com a Annex.

Article 2. La modificació de l'Annex, sempre que no es tracti d'una revisió total de l'ordenació establida en el mateix, es delega en la Junta de Govern Local, en virtut del que disposa l'article 51.1 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals.

 

Consell, 21 maig de 2024

El batle Andreu Isern Pol

Documents adjunts