Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 324718
Resolució del director de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual es modifiquen els membres de l’òrgan de selecció de la convocatòria del procés selectiu d’estabilització de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 17 de desembre es va publicar al BOIB núm. 164 la Resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

2. El dia 27 de desembre es va publicar al BOIB núm. 168 la Resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir una plaça de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

3. En data 21 d'abril de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 52 del 25 d'abril de 2023, la Resolució per la qual es nomenen els membres dels òrgans de selecció de la convocatòria del procés selectiu d'estabilització de totes les categories, de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. Article 44, de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i art. 55 del Reial Decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic del empleat públic.

2. Article 13 del Decret 27/1994, d' 11 de març, per qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al servei del la CAIB.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Modificar la composició dels membres dels òrgans de selecció del procés d'estabilització establert a l'Annex de la Resolució publicada en el BOIB núm.52, de 25 d'abril de 2023 pel qual se nombren els membres dels òrgans de selecció del procés d'estabilització del EPRTVIB.

2. Es designa com a nou vocal 2 titular del Tribunal del grup B del procés selectiu d'estabilització EPRTVIB, al Sr. Francisco Font Molina.

3. Establir la composició del Tribunal a l'annex d'aquesta resolució.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears y a la pàgina web de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Calvià, (signat electrònicament: 21 de maig de 2024) El director general de l'ERTVIB Albert Salas Domínguez

 

ANNEX Tribunals del procés selectiu d'estabilització mitjançant concurs OPOSICIÓ de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

Grup B

President/a : MIGUEL ÁNGEL LÓPEZ CALATAYUD, adscrit a la unitat DIRECCIÓ GENERAL  D'EMERGÉNCIES INTERIOR

Suplent de president/a: ARNAU RAMIS PERICAS, adscrit a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA

Vocal  1   titular: ROSA MARIA FULLANA CANALS,  adscrita a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA

Vocal 1 suplent: MARIA MAGDALENA CASTELLS TORRENS, adscrita a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE COORDINACIÓ, RELACIONS AMB EL PARLAMENT, DRETS I DIVERSITAT

Vocal 2 titular: FRANCISCO FONT MOLINA, adscrito a la DIRECCIÓN GENERAL DE COORDINACIÓN Y TRANSPARÈNCIA.

Vocal 2 suplent: ARANZAZU CAROLINA VAQUER CEBRIAN,  adscrita a la unitat DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA