Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 324508
Acord de la Comissió Tècnica de Valoració de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de cap de la Secció II de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears pel qual es publica la proposta definitiva d’adjudicació del lloc de treball esmentat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Dia 23 de desembre de 2023, es va publicar en el BOIB núm. 173 l'Acord del Consell de la Sindicatura pel qual s'aprova la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de la Secció II de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. Dia 14 de febrer de 2024 es va publicar en el tauler d'anuncis de la Sindicatura de Comptes i en el de la seva seu electrònica la proposta provisional d'adjudicació del lloc de treball.

3. Dia 6 de maig de 2024, l'aspirant M. C. P., amb DNI núm. ***78500*, va veure l'expedient de la convocatòria, prèvia sol·licitud, i, dia 8 de maig de 2024, va presentar un document mitjançant el qual desistia de continuar el procediment de concurs del lloc de feina de cap de la Secció II de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. La base 8.4 de la convocatòria esmentada disposa que «després d'haver examinat les observacions i les reclamacions presentades dins el termini, la Comissió ha d'elevar a definitiva la proposta d'adjudicació del lloc de treball».

2. La base 8.5 estableix que «s'ha de donar la mateixa publicitat a la proposta definitiva d'adjudicació del lloc de treball que a la proposta provisional, i també s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears».

Per tot això, en la sessió de dia 16 de maig de 2024 la Comissió Tècnica de Valoració va prendre el següent

Acord

a) Proposar el nomenament de la persona candidata que ha obtingut la puntuació més alta: l'aspirant Luis Arcas García-Delgado.

b) Publicar en el tauler d'anuncis de l'SCIB i de la seu electrònica aquesta proposta definitiva d'adjudicació del lloc treball de cap de la Secció II de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, i també publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

A la data de la signatura electrònica (22 de maig de 2024)

La presidenta de la Comissió María Antonia Andreu Servera