Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ

Núm. 324346
Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació per la qual es nomena la liquidadora de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 18 d'abril de 2024 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 51 la Llei 2/2024, d'11 d'abril, de creació del Registre de transparència i control del patrimoni i de les activitats dels càrrecs públics de les Illes Balears, que va entrar en vigor l'endemà de la publicació en el BOIB. La disposició addicional primera d'aquesta Llei preveu que:

Disposició addicional primera

Liquidació de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears

1. En un termini de sis mesos a partir de l'entrada en vigor de la present llei, la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació ha de liquidar els drets i les obligacions de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.

2. Una vegada efectuada la liquidació, l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears quedarà subrogada en tots els drets i les obligacions de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.

3. Els béns de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears i els adscrits, si n'és el cas, per l'Administració de la Comunitat Autònoma per al compliment dels seus fins, s'incorporaran al patrimoni de la Comunitat Autònoma, i l'afectació i l'adscripció d'aquests es produirà conformement amb la normativa aplicable en matèria de patrimoni.

2. Per tant, d'acord amb la disposició addicional primera de la Llei 2/2024, correspon a la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació liquidar els drets i les obligacions de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears. Per fer-ho, cal nomenar la liquidadora de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. La disposició addicional primera de la Llei 2/2024, d'11 d'abril, de creació del Registre de transparència i control del patrimoni i de les activitats dels càrrecs públics de les Illes Balears.

2. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquest Decret es va modificar pels decrets 16/2023, de 20 de juliol, 17/2023, de 23 d'agost, 1/2024, de 4 de gener, i 4/2024, de 17 de maig.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar liquidadora de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears a la secretària general de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.

2. Determinar que la disposició de fons que resulti, si s'escau, de la liquidació de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears s'ha de fer amb la signatura mancomunada de la secretària general de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació i de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de maig de 2024)

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació Antoni Costa Costa