Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 323403
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’acorda l’exclusió del procés d’estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del cos administratiu de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de la persona aspirant que ha obtingut la condició de funcionari de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022, s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122 de 17 de setembre de 2022).

2. Mitjançant Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat de 25 de novembre de 2022, s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió, del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 155 de 29 de novembre).

3. El punt 9.1.6 de les bases específiques de la convocatòria esmentada, estableix que si algun aspirant és nomenat personal funcionari de carrera del mateix cos, escala o especialitat a què opta, si escau, durant el transcurs d'aquest procés selectiu, o bé ja té aquesta condició, en serà exclòs, amb la corresponent devolució de taxes.

4. En data 1 de febrer de 2024 es publica en el BOIB núm. 16 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques que modifica la llista de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, publicada en la resolució de 14 d'octubre de 2023, que ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superant les proves selectives per a l'ingrés per concurs extraordinari de mèrits en el cos administratiu de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, se'ls nomena funcionaris de carrera i se'ls adjudica un lloc de feina, arran de l'estimació d'un recurs.

5. La persona nomenada, mitjançant aquesta Resolució, personal funcionari de carrera i que ha pres possessió, està admesa i participa en el procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del cos administració l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per la qual cosa, previ tràmit d'audiència a la persona interessada, ha de ser exclosa d'aquest procés.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Decret 27/1994, d'11 de maig, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes balears.

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022, s'aprova la convocatòria del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122 de 17 de setembre de 2022).

6. Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (modificat per Decret 16/2023, de 20 de juliol i per Decret 17/2023, de 23 d'agost).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Excloure de manera definitiva la persona aspirant que figura en l'annex d'aquesta Resolució del procés d'estabilització per concurs oposició per cobrir les places de personal funcionari del cos administratiu de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocada per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122 de 17 de setembre de 2022).

2. Modificar, en els termes establerts en l'annex d'aquesta Resolució, les llistes definitives d'admesos i exclosos del procés esmentat, aprovades per resolució de 25 de novembre de 2022 (BOIB núm. 155, de 29 de novembre de 2022).

3. Iniciar dels tràmits necessaris per a la devolució de taxes.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el portal de l'opositor (oposicions.caib.es) i en la seu electrònica de la CAIB (caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant la consellera Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març. de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10.1.a i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

 (Signat electrònicament: 20 de maig de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Llistes definitiva de persones aspirants excloses

COS ADMINISTRATIU

DNI

NOM

MOTIU D'EXCLUSIÓ

***3782*

LLITERES BERNAD, JOAN

FUNCIONARI DE CARRERA DEL MATEIX COS/ESCALA/ESPECIALITAT