Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

EMPRESA MUNICIPAL DE SERVEIS 2002 SLU

Núm. 323228
Ampliació del termini de presentació de so·licituds i rectificacions de les les bases específiques de la convocatòria de Selecció per concurs oposició de personal per a la provisió d’una borsa de contractació per cobrir jubilacions parcials, IT, vacants eventuals i interines, en la categoria de peó al servei de la recollida de RSU d’EMSER 2002 SLU. publicades el passat 4 de maig de 2024 publicar en el BOIB Núm. 59

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El passat 4 de maig de 2024 es va publicar en el BOIB Núm. 59 les bases específiques de la convocatòria de Selecció per concurs oposició de personal per a la provisió d'una borsa de contractació per cobrir jubilacions parcials, IT, vacants eventuals i interines, en la categoria de peó al servei de la recollida de RSU d'EMSER 2002 SLU.

2. La base vuitena de les bases, en relació a les possibles incidències, indica que “El tribunal queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i prendre els acords necessaris per al bon ordre de la selecció en tot el que no preveuen aquestes bases. La convocatòria, les bases i tots els actes administratius podran ser impugnats per les persones interessades en els casos i en la forma prevists a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener).”

3. El 17 de maig de 2024 es va constituir el Tribunal qualificador i va aprovar els següents acords d'esmenes a les bases per tal de vetllar per al bon ordre de selecció:

  1. Ampliar el termini de 7 dies naturals des de la publicació al BOIB.
  2. En relació al certificat metge requerit al punt c) de la base segona, es podrà fer una declaració jurada i presentar el certificat fins a 3 dies hàbils abans de les proves físiques. Si no es presenta l'aspirant quedarà automàticament exclòs.
  3. Els valors sobre la puntuació total seran del 60% de la fase d'oposició i el 40% de la fase de concurs, segons l'article 47 del conveni. 

Resolució

1. Rectificar el punt c) de la base segona afegint: “També es podrà presentar una declaració jurada i no presentar el certificat mèdic oficial fins a 3 dies hàbils abans de les proves físiques. Si no es presenta l'aspirant quedarà automàticament exclòs.”

2. Rectificar la base sisena afegint: “Els valors sobre la puntuació total seran del 60% de la fase d'oposició i el 40% de la fase de concurs, segons l'article 47 del conveni.” 

3. Atorgar un nou termini de presentació de sol·licituds de 7 dies naturals a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per a les persones interessades que vulguin participar en la convocatòria de la borsa de contractació per cobrir jubilacions parcials, IT, vacants eventuals i interines, en la categoria de peó al servei de la recollida de RSU d'EMSER 2002 SLU

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web de d'EMSER 2002.

 

Pollença, a dia de la signatura electrònica (20 de maig de 2024)

El president del Tribunal Qualificador Sebastià Sansó Jaume