Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 322821
Convocatòria de subvencions per a la realització d'activitats extraescolars per al curs escolar 2023-2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en Ple en sessió ordinària de data 16 de maig de 2024 ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores de les per a la realització d'activitats extraescolars, que s'insereix a continuació:

Primer.- Aprovar les bases per la concessió de subvencions per a la realització d'activitats extraescolars, amb el contingut següent.

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER AL CURS ESCOLAR 2023-2024

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, en execució de les competències que li són pròpies, convoca la concessió de subvencions per a la realització d'activitats extraescolars organitzades per l'Ajuntament i dirigides als infants i joves del municipi menors d'edat per al curs escolar 2023-2024.

L'atorgament de les subvencions es regula per les següents condicions:

1. Objecte i finalitat de la convocatòria

L'objecte d'aquestes bases és promoure i facilitar l'accés les activitats extraescolars organitzades per l'Ajuntament i dirigides als i a les infants i joves del municipi menors d'edat per al curs escolar 2023-2024.

2. Beneficiaris de la convocatòria

Podran ser beneficiaris de la subvenció els i les infants i joves, menors d'edat,  que acreditin residència a Sant Llorenç des Cardassar i hagin assistit a les activitats extraescolars organitzades per l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

3. Despeses subvencionables

Seran objecte de subvenció el 30% de la quota abonada per a la realització de les activitats extraescolars organitzades per l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

4. Crèdit pressupostari

El crèdit pressupostari apareix recollir en la partida 341.489006 SUBV. ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

5. Naturalesa de la subvenció

Les subvencions d'aquesta convocatòria són de caràcter, voluntari i eventual i anul·lables, revocables i reintegrables en tot moment per les causes previstes en la llei o en aquestes bases. A més no generen cap dret a obtenir altres subvencions en anys posteriors i no es poden al·legar com a precedent. Així mateix, són compatibles amb altres ajudes, subvencions que pugui rebre el beneficiari per al mateix projecte subvencionat sempre que el còmput total de les ajudes o subvencions rebudes no superi el cost del projecte.

6. Règim de la concessió

El procediment de concessió de la subvenció previst en aquestes bases es fa mitjançant concessió directa mitjançant el sistema d'avaluació individualitzada..

7. Tramitació

a. Sol·licituds

L'ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar facilitarà un model únic de sol·licitud per a aquesta convocatòria. Per a qualsevol informació o suport en la tramitació i seguiment de les sol·licituds cal adreçar-se a les dependències d'ajuntament.

La presentació de la sol·licitud s'haurà de fer de manera telemàtica, mitjançant la seu electrònica, d'acord amb el previst a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i han d'anar adreçades al Batle-President de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

b. Termini

El termini per presentar les sol•licituds acabarà el dia 31 de agost de 2024. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol•licitud de subvenció fora del termini establert.

Si la sol·licitud no reuneix les dades d'identificació, tant de la subvenció sol•licitada com de la persona sol·licitant, o alguns dels requisits prevists en l'article 66 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'ha de requerir a la persona sol·licitant d'acord amb el que estableix l'article 68 de la llei esmentada perquè, en un termini de deu dies hàbils, esmeni la falta o acompanyi els documents preceptius amb indicació que, si no ho fa així, es tindrà per desistida la petició, amb una resolució expressa prèvia.

c. Comunicació

Les bases que regeixen aquesta convocatòria de subvencions seran publicades en el BOIB.

8. Documentació

La documentació que s'ha de presentar és la següent:

a. Model de sol·licitud facilitat en el present annex. Si la persona es menor d'edat, aquesta petició haurà d'anar signada pel pare, mare o tutor legal del sol·licitant.

b. Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat DNI o passaport del pare, mare o tutor legal que sol·licita la subvenció

c. Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat DNI,  passaport o llibre de família de qui a realitzat l'activitat extraescolar

e. Certificat d'estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l'AEAT.

9. Òrgan instructor, comissió avaluadora i procediment de concessió de la subvenció

1. El secretari de l'ajuntament és l'òrgan competent per instruir el procediment i formular les propostes de resolució de la concessió de les subvencions.

2. El procediment de concessió de la subvenció previst en aquestes bases es fa mitjançant concessió directa mitjançant el sistema d'avaluació individualitzada.

3. La comissió avaluadora estudiarà les sol·licituds  presentades i determinarà les sol·licituds que compleixen els requisits per accedir a la convocatòria de subvencions. D'aquesta reunió se n'ha d'aixecar acta, el contingut de la qual ha de servir a l'òrgan instructor per a elaborar la proposta de resolució.

La Comissió avaluadora que estarà integrada pels membres següents:

• La Regidora d'Esports

• El Regidor d'Hisenda 

• Secretari o persona en qui delegui

• Tècnic d'esports de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

4. L'òrgan instructor formularà a proposta de la comissió avaluadora, la proposta d'acord. Aquesta proposta d'acord ha de contenir les sol·licituds admeses, denegades i desestimades, així com els desistiments i les renúncies dels sol·licitants, amb indicació del nom, DNI i import proposat.

5. La comissió avaluadora elevarà a la Junta de Govern Local la proposta d'atorgament de les subvencions per a la seva aprovació definitiva.

6. La resolució de la sol·licitud es notificarà als interessats seguint allò que s'ha establert en els articles 40 i 41 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

11. Justificació de la subvenció

L'ajuntament sol·licitarà els monitors de les activitats extraescolars realitzades un llistat dels assistents i dels pagament realitzats. Aquestes dades seran utilitzades per determinar els imports subvencionats a cada sol·licitant.

 

12. Obligacions de les persones beneficiaries

Les persones beneficiàries han de complir les obligacions mínimes detallades a continuació:

1. Estar empadronat/a en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

2. Haver assistit a les activitats extraescolars objecte de la subvenció.

3. Haver procedit al pagament de les activitats extraescolar realitzades..

4. Comunicar a l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar l'obtenció d'altres subvencions o ajuts per a la mateixa finalitat.

4. Facilitar a l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar tota la informació complementària referent a qualsevol punt de l'activitat subvencionada i que es consideri oportuna.

5. Sotmetre's a les actuacions posteriors de comprovació i control de la Intervenció de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, de la Sindicatura de Comptes i del Tribunal de Comptes, si n'és el cas.

6. No estar incurs en cap de les prohibicions que s'estableixen a l'article 13 de la Llei General de Subvencions.

13. Disposició final

Les subvencions objecte d'aquesta convocatòria es regeixen pel que disposa la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques,; per la Llei 38/2003, general de subvencions; per la normativa de règim local que hi sigui d'aplicació i tenint en compte la Llei 6/1994, de 13 de desembre, d'atribució de competències als consells insulars; per les bases d'execució del Pressupost de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar; i per la resta de normativa que legalment hi pugui ser d'aplicació.

 

Sant Llorenç des Cardassar, en la data de la signatura electrònica (21 de maig de 2024)

El batle Jaume Soler Pont