Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 322646
Correcció d’errades de la Resolució de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret de modificació del Decret 30/2022, d’1 d’agost, pel qual s’estableix el currículum i l’avaluació de l’educació infantil a les Illes Balears, del Decret 31/2022, d’1 d’agost, pel qual s’estableix el currículum de l’educació primària a les Illes Balears, del Decret 32/2022, d’1 d’agost, pel qual s’estableix el currículum de l’educació secundària obligatòria a les Illes Balears i del Decret 33/2022, d’1 d’agost, pel qual s’estableix el currículum de batxillerat a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 66, de 18 de maig de 2024, es va publicar la Resolució de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret de modificació del Decret 30/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum i l'avaluació de l'educació infantil a les Illes Balears, del Decret 31/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació primària a les Illes Balears, del Decret 32/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació secundària obligatòria a les Illes Balears i del Decret 33/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de batxillerat a les Illes Balears.

2. S'ha detectat un error material en el punt 2 de la Resolució corresponent al termini per a la informació pública en la versió en català de la Resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 de octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de Règim Jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició. Així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si procedeix, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir en la versió en català de la Resolució de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret de modificació del Decret 30/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum i l'avaluació de l'educació infantil a les Illes Balears, del Decret 31/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació primària a les Illes Balears, del Decret 32/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació secundària obligatòria a les Illes Balears i del Decret 33/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de batxillerat a les Illes Balears, l'errada advertida en el punt 2 en el sentit següent:

On diu:

2. Fixar el termini per a la informació pública en deu dies comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Ha de dir:

2. Fixar el termini per a la informació pública en quinze dies comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

2. Ordenar la publicació d'aquesta correcció d'errades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de maig de 2024)

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa Maria Isabel Salas Sánchez