Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 322605
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de correcció d’errades advertides en la publicació de la Resolució del conseller d’Educació i Universitats per la qual es concedeixen els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior en l’àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears corresponents al curs 2022-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 27 d'abril de 2024, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 25 d'abril de 2024 per la qual es concedeixen els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior en l'àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears corresponents al curs acadèmic 2022-2023 (BOIB núm. 56, de 27 d'abril de 2024).

2. Una vegada publicada aquesta Resolució, s'han advertit errades materials en la Resolució esmentada, les quals han de ser corregides.

3. L'informe de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa de 15 de maig, justifica la proposta amb relació a les correccions de l'errades advertides.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que estableix que les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'errada detectada en l'annex de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 25 d'abril de 2024 per la qual es concedeixen els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior en l'àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears corresponents al curs acadèmic 2022-2023.

On diu:

4

Maria Quiroga Bausa

Sanitat

Tècnic Superior en Higiene Bucodental

CC Adema, Escuela Dental Mallorca

9,89

Ha de dir:

4

Maria Quiroga Bausa

Sanitat

Tècnic Superior en Pròtesis Dentals

CC Adema, Escuela Dental Mallorca

9,82

On diu:

8

Eva Santisteban Segura

Serveis socioculturals i a la comunitat

Tècnic Superior en Animació Sociocultural i Turística

IES Ramon Llull

9,57

Ha de dir:

8

Eva Santiesteban Segura

Serveis socioculturals i a la comunitat

Tècnic Superior en Animació Sociocultural i Turística

IES Ramon Llull

9,57

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació i Universitats en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 20 de maig de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany