Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 322517
Exposició pública d'aprovació inicial del “Refundido del Proyecto de reforma de Punta Grossa I, con nueva red de saneamiento, estaciones de bombeo, acondicionamiento de sectores de red pluvial, nueva red de abastecimiento, red de telefonía, y supresión barreras arquitectónicas en la urbanización de Punta Grossa I”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució de Batlia núm. 464, de dia 21 de maig de 2024, s'ha aprovat inicialment el “Refundido del Proyecto de reforma de Punta Grossa I, con nueva red de saneamiento, estaciones de bombeo, acondicionamiento de sectores de red pluvial, nueva red de abastecimiento, red de telefonía, y supresión barreras arquitectónicas en la urbanización de Punta Grossa I”, redactat per l'enginyer tècnic en obres públiques, el Sr. Manel de Febrer de Olives, signat electrònicament el 13 de maig de 2024.

En compliment del que preveu l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, aquest projecte s'exposa al públic per un termini de 15 dies hàbils, comptats a partir del dia següent de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Així mateix, es podrà consultar de manera presencial al Departament de Contractació de l'Ajuntament des Mercadal, situat al carrer Major, núm. 16, 07740, Es Mercadal, Menorca, en horari d'atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores) de dilluns a divendres, i en la web de la corporació www.esmercadal.es

Si durant aquest termini no es presentés cap reclamació ni suggeriment, per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'esmentat projecte s'entendrà aprovat definitivament de manera automàtica, sense necessitat de nou acord.

 

Es Mercadal en la data de la signatura electrònica (21 de maig de 2024)

El batle Joan Palliser Riudavets