Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 321904
Inclusió de l'expedient 52238429 al llistat de persones inscrites al Registre Públic de Demandants d'habitatges protegits de la CAIB, en règim de lloguer amb opció de compravenda o indistint per al municipi de Calvià, una vegada autoritzat mitjançant resolució de Gerència del IBAVI de data 29 d'abril de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 30 d'abril del 2024 mitjançant justificant electrònica GOIBS213704/2024, el IBAVI notifica la resolució de Gerència (signada el 29 de abril de 2024) per la que autoritza la inclusió de l'expedient 52238429 amb DNI 43.199.740-J en el llistat de sol·licitants en règim de lloguer amb opció a compra venda o indistint per el municipi de Calvià, publicat per l'Ajuntament al BOIB Núm 16, de 1 de febrer de 2024 i es procedeix a la seva publicació al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la seva difusió i coneixement públic.

PRIMER.- PUBLICAR la inclusió de l'expedient 52238429 con DNI 43.199.740-J al llistat de persones inscrites al Registre Públic de Demandants d'habitatges protegits de la CAIB, en règim de lloguer amb opció de compravenda o indistint per al municipi de Calvià, una vegada autoritzat mitjançant resolució de Gerència del IBAVI de data 29 d'abril de 2024.

SEGON.- COMUNICAR què passa a incloure a la relació definitiva de les persones amb dret a participar en el procés d'adjudicació d'habitatges de Protecció Oficial (HPO) de la Promoció de 99 Habitatges i 99 Aparcaments vinculats, situats a l'Avinguda Miquel d'Unamuno núm. 11 de Santa Ponça del municipi de Calvià.

  • No es converteix en adjudicatari/ària pel fet de constar en aquesta relació de persones inscrites al Registre Públic de Demandants d'Habitatge Protegit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

TERCER.- INFORMAR que el Departament d'Habitatge de l'Ajuntament de Calvià, com a òrgan instructor del procediment d'adjudicació dels habitatges, inicia d'ofici totes les actuacions que consideri necessàries per determinar, conèixer i comprovar les dades i compliment dels requisits establerts a la FASE II: INSTRUCCIÓ (consultes i verificació) tal com s'estableix els criteris d'adjudicació publicats al BOIB núm. 167 de 9 de desembre de 2023.

QUART.- INFORMAR que per què el Departament d'Habitatge de l'Ajuntament de Calvià pugui iniciar les actuacions de la FASE II: INSTRUCCIÓ (consultes i verificació) a la persona titular del expediente 52238429 amb DNI 43.199.740-J deu presentar la sol·licitud, degudament emplenada i adjuntant la documentació corresponent a l'efecte, en el termini improrrogable de quinze (15) dies hàbils, a comptar de l'endemà d'aquesta publicació (Apèndix II).

  • Advertint que en cas de NO presentar aquesta SOL·LICITUD s'entendrà que desisteixen en el dret a participar en el procés d'adjudicació d'habitatges d'acord amb els articles 21 i 68 de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques.

La sol·licitud s'ha de presentar per via telemàtica, a través del Registre Electrònic Comú de l'Administració General de l'Estat,la de manera presencial, preferiblement sol·licitant cita prèvia, al Registre General de l'Ajuntament de Calvià o al Registre General del Centre Municipal de Serveis de Palmanova, presentant la sol·licitud degudament emplenada i aportant la documentació necessària, en tot cas. O en qualsevol dels llocs establerts a l'article 16.4 de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques.

QUINT.- INSERIR la SOL·LICITUD per la qual inicia la FASE II: INSTRUCCIÓ (consultes i verificació)del procés d'adjudicació de les 99 HPO, tal com s'estableix els criteris d'adjudicació publicades en el BOIB núm. 167, de 9 de desembre de 2023 (Annex II).

 

(Signat electrònicament: 20 de maig de 2024)

El tinent de batle delegat d'Habitatge, Urbanisme i Patrimoni Jaime Bujosa Arbona

Documents adjunts