Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 321323
Aprovació definitiva modificació ordenança fiscal Impost Construccions, Instal·lacions i Obres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Transcorregut el termini de trenta dies d'exposició pública de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres, sense que s'hagi presentat cap reclamació, l'acord d'aprovació provisional de la modificació de l'esmentada ordenança ha esdevingut definitiu en virtut de l'establert a l'art. 17.4 del R.D Legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

Es transcriu a continuació el text íntegre de l'esmentada modificació, en funció del previst a l'art. 17.4 del R.D Legislatiu 2/2004:

« Article 4t. Gestió.

1.-Quan es doni llicència preceptiva es practicarà una liquidació provisional i es determinarà la base imposable en funció del pressupost presentat pels interessats, sempre que aquest hagi estat visat pel Col·legi Oficial corresponent, si no és així, la base imposable la determinaran els tècnics municipals, d'acord amb el cost estimat del projecte.

2.-A la vista de les construccions, instal·lacions o obres efectivament realitzades i del seu cost real i efectiu, l'Ajuntament, mitjançant l'oportuna comprovació administrativa, modificarà, la base imposable a la qual es refereix l'apartat anterior, practicant la corresponent liquidació definitiva, i exigint al subjecte passiu o reintegrant-li, segons el cas, la quantitat que correspongui.

No s'atorgarà el certificat municipal de final d'obres mentres no s'hagi abonat l'impost damunt la diferència del cost resultant de la corresponent comprovació administrativa”.

Contra aquest acord hom pot interposar Recurs Contenciós-Administratiu en la forma i terminis assenyalats a les normes reguladores de l'esmentada Jurisdicció, de conformitat amb el previst a l'art. 19.1 del R.D Legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

 

Santa Maria del Camí, 21 de maig de 2024

El batle-president Nicolau Canyelles Parets