Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL DE L'ESPORT

Núm. 321059
Nomenament de la composició del tribunal que avaluarà la convocatòria del procés selectiu amb caràcter restringit per a la cobertura com a personal laboral fixo de la plaça de cap d’àrea de Recursos Humans de l’ Institut municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El gerent de l' Institut Municipal de l'Esport, per l'acord del Consell Rector de 25 de juliol de 2023 i pel que disposa l'art. 20 e) dels Estatuts de l' Institut Municipal de l'Esport i l'art. 92 e) del Reglament orgànic del Govern i de l'Administració de l'Ajuntament de Palma, ha resolt el  Decret núm. 36 de 6 de maig de 2024:

1. Nomenar la composició del tribunal que avaluarà la convocatòria del procés selectiu amb caràcter restringit per a la cobertura com a personal laboral fixo de la plaça de cap d'àrea de Recursos Humans de l' Institut municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma:

Presidenta titular: M. Antonia Salas Matheu

President suplent: Montserrat Genestra Pericás

 

Vocal 1 titular: M. Ángeles Deyá Gómez

Vocal 1 suplent: Rafael Estarellas Simonet

 

Vocal 2 titular: Sebastià Sansó Bonet

Vocal 2 suplent: Maria Fullana Miralles

 

Vocal 3 titular: Núria Martín Sastre

Vocal 3 suplent: Ángela Rivas Marqueño

 

Vocal 4 titular: Jaume Escalas López

Vocal 4 suplent: Margarita Massot Perellóç

El tribunal podrà disposar la incorporació de personal assessor especialista. Podran assistir, amb veu però sense vot, les persones representants de les organitzacions sindicals representatives per a efectuar funcions de vigilància i vetlla del bon desenvolupament selectiu.

Abstenció i recusació.

Les persones que són membres dels tribunals, els assessors especialistes i el personal col·laborador haurà d'abstenir-se d'intervenir en el procés i hauran de notificar-ho a l'autoritat que els nomenà, quan concorrin les circumstàncies previstes a l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim jurídic del sector públic. Les possibles causes d'abstenció presentades pels membres del tribunal s'hauran d'acreditar degudament per qualsevol mitjà admès en dret. Les persones aspirants poden recusar als membres dels tribunals, als assessors especialistes i al personal col·laborador quan, al seu judici, concorri alguna de les circumstàncies assenyalades, en aquest cas haurà de seguir-se el procediment establert a l'article 24 de l'esmentada Llei.

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB i en el web d'aquest Institut.

3. Donar compte de la resolució al Consell Rector de l'IME

 

Palma a la data de la signatura electrònica (21 de maig de 2024)

El gerent Acord Consell Rector, 25/07/2023 Miguel Ángel Bennásar Llabrés