Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 320576
Aprovació llistat definitiu de persones admeses i excloses, nomenament tribunal i data de les entrevistes de la borsa d’inspectors/es de turisme del Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el President del Consell Insular de Formentera, en data 17 de maig de 2024, ha dictat, entre d'altres, el següent decret:

“DECRET DE PRESIDÈNCIA

SR. LORENZO CÓRDOBA MARÍ, PRESIDENT DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA, ILLES BALEARS.

Vistes les bases que regeixen el concurs de mèrits per a la creació d'una borsa d'inspectors/es de turisme, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera, BOIB núm. 167, de 9 de desembre de 2023.

Atès que aquest procés selectiu es regeix per les determinacions contingudes en aquesta convocatòria específica i per les Bases Generals de convocatòries de processos de selecció del Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm. 46, de 5 d'abril de 2008.

Atesa la documentació presentada pels aspirants que s'ha tramitat segons la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Vist el Decret de Presidència de dia 27 de desembre de 2023 per la qual s'aprovà el llistat provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu d'una borsa d'inspectors/es de turisme.

Per tot això, i en virtut de les competències que té atribuïdes la Presidència segons el Decret de Presidència de data 26 de juny de 2023, (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023); en relació amb l'article 21.1.q de la Llei 4/2022, de 28 de juny; de consells insulars sense perjudici del decret de 26 de febrer de 2024, (BOIB núm. 33, de 07 de març de 2024), i la resta de normativa aplicable en vigor.

HE RESOLT

PRIMER.- APROVAR el següent llistat definitiu de persones aspirants admeses al procés selectiu d'una borsa d'inspectors/es de turisme, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

  DNI/NIE

****8497*

****1493*

****9141*

****2846*

SEGON.- APROVAR el següent llistat de persones aspirants excloses, al procés selectiu d'una borsa d'inspectors/es de turisme, per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera:

DNI/NIE                    MOTIU

****5780*                  No compleix amb el punt 4rt apartat a) de la base tercera.

****5193*                  No compleix amb el punt 4rt apartat c) de la base tercera.

****5850*                  No compleix amb el punt 4rt apartat a), b), c) i d) de la base tercera

TERCER.- NOMENAR els membres del Tribunal Qualificador conforme a la base cinquena de l'esmentada convocatòria.

President/a:

Titular: Sr. José Yern Ferrer

Suplent: Sr. José Verdera Serra

Secretari/a:

Titular: Sra. Neus Torres Masdeu

Suplent: Sr. Francesc Ribas Tur

Un/a vocal en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears:

Titular: Sra. Irene Edo Guasch

Suplent: Sra. Mariana Viñas Torres

Dos vocals:

Titular: Sr. Raúl Moya Díaz

Suplent: Sr. Carlos Malberti Moragón

Titular: Sra. Genoveva Hernández García

Suplent: Sr. Pere Gibert Palmero

Assessors tècnics:

  • David Francés Alonso, lletrat de l'àrea d'Inspecció del Consell Insular de Formentera.
  • Pere Serra Mayans, tècnic de l'àrea de Recursos Humans del Consell Insular de Formentera.

QUART.- CONVOCAR el Tribunal Qualificador el dia 30 de maig de 2024 a les 10.00 h, a la Sala d'actes del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució, 1- 1er Pis – 07860 Sant Francesc), per a la seva constitució.

CINQUÈ.- CONVOCAR pel dia 30 de maig de 2024 a les 10.30 h, a les persones aspirants admeses segons el punt primer d'aquest Decret de Presidència, per a la realització de l'entrevista personal curricular, segons consta a la base sisena de la convocatòria, a la Sala d'actes del Consell Insular de Formentera (Plaça de la Constitució, 1- 1er Pis – 07860 Sant Francesc).

SISÈ.- PUBLICAR el present Decret de Presidència al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al Tauler d'anuncis de l'OAC del Consell Insular de Formentera, i en la web de la Corporació, www.consellinsulardeformentera.cat.

SETÈ.- DONAR COMPTE del Decret de Presidència present, a tots els membres del Tribunal Qualificador i als representants sindicals de la corporació.

A l'hora de publicar les dades dels aspirants, serà per DNI, conforme a la normativa aplicable en protecció de dades personals.

El president,                                                             El secretari acctal.,

Lorenzo Córdoba Marí                                              Joan Ferrer Yern”

La qual cosa es publica per a general coneixement, i conforme a la normativa de funció pública.

 

Formentera, 17 de maig de 2024

El president Lorenzo Córdoba Marí