Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 319708
Resolució del conseller d’Educació i Universitats per la qual es designen els membres corresponents a la Conselleria d’Educació i Universitats en la Comissió Organitzadora de les Proves d’Accés a la Universitat de les Illes Balears i se’n publica la composició íntegra

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 15 de febrer de 2017, per la qual s'aproven les instruccions que estableixen les pautes i els criteris d'actuació per dur a terme les proves d'accés a la Universitat, es va establir la composició de la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat de les Illes Balears.

2. La Resolució esmentada va ser modificada per la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 5 de juliol de 2021 per la qual es modifica l'Annex 1 de la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 15 de febrer de 2017 (BOIB núm. 92, de 10 de juliol).

3. D'acord amb el que disposa el Decret 1/2024, de 4 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les Conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, i pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, l'exercici de les competències sobre ordenació de l'ensenyament correspon a la Conselleria d'Educació i Universitats mitjançant la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, mentre que les competències sobre les relacions amb la comunitat universitària corresponen a la Direcció General d'Universitats i Ensenyances Artístiques Superiors de la Conselleria esmentada. Per aquest motiu, ha d'haver-hi un representant de cadascuna de les direccions generals esmentades a la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat de les Illes Balears.

4. Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 15 de febrer de 2017, per la qual s'aproven les instruccions que estableixen les pautes i els criteris d'actuació per dur a terme les proves d'accés a la Universitat modificada per la Resolució del conseller d'Educació i Universitats, de 18 de març de 2024, es va establir la nova composició de la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat de les Illes Balears, en la qual figuren com a vocals el director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors o la persona en qui delegui i la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa o la persona en qui delegui (BOIB núm. 38, de 19 de març).

5. D'acord amb l'article 24.1 h dels Estatuts de la UIB, el Consell de Direcció de la Universitat, en sessió ordinària de 10 d'abril de 2024, va acordar designar la representació íntegra de la UIB a la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat.

6. D'acord amb la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 15 de febrer de 2017, per la qual s'aproven les instruccions que estableixen les pautes i els criteris d'actuació per dur a terme les proves d'accés a la Universitat modificada per Resolució del conseller d'Educació i Universitats, de 18 de març de 2024, correspon a la Conselleria d'Educació i Universitats nomenar a la resta dels membres de la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga l'article 6.3.c de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Designar els membres de la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat corresponents a la Conselleria d'Educació i Universitats:

- Persones designades per la Conselleria d'Educació i Universitats com a representants dels professors de batxillerat dels centres educatius de les Illes Balears:

Titular: Sr. Rafel Crespí Pol Suplent: Sr. Enrique Sánchez Nievas

Titular: Sr. Lluís Porter Reverte Suplent: Sr. Francisco José Maturana Bis

- Un inspector d'Educació, per designació de la Conselleria d'Educació i Universitats:

Titular: Sra. Catalina Vidal Llabrés Suplent: Sr. Jordi Pons Bosch

2. Ordenar la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears de la composició íntegra de la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat de les Illes Balears:

a)  President:

Titular: Sra. Carmen Touza Garma

Suplent: Sr. Marcos Nadal Roberts

b) Secretari:

Titular: Sr. Juan Frau Munar

Suplent: Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops

c) Vocalies:

Titular: Sr. Sebastián Massanet Massanet

Suplent: Sra. Olga Uría Guerrero

Titular: Sra. Maria Isabel Salas Sánchez

Suplent: Sr. Felipe Pérez Crespo

- Persones designades per la Conselleria d'Educació i Universitats com a representants dels professors de batxillerat dels centres educatius de les Illes Balears:

Titular: Sr. Rafel Crespí Pol Suplent: Sr. Enrique Sánchez Nievas

Titular: Sr. Lluís Porter Reverte Suplent: Sr. Francisco José Maturana Bis

- Un inspector d'Educació, per designació de la Conselleria d'Educació i Universitats:

Titular: Sra. Catalina Vidal Llabrés Suplent: Sr. Jordi Pons Bosch

- Persones expertes en matèria d'accés a la Universitat, designades per la UIB:

Titular: Sra. Yolanda González Cid Suplent: Sr. Maurici Mus Amézquita

Titular: Sra. Lorenza Carrasco Martorell Suplent: Sra. M. Magdalena Brotons Capó

Titular: Sra. Antònia Fullana Puigserver Suplent: Sr. Andreu Gerard Pierre Vivas

3. Deixar sense efectes la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 6 de juliol de 2021 per la qual es publica la composició íntegra de la Comissió Organitzadora de les Proves d'Accés a la Universitat de les Illes Balears, publicada al BOIB núm. 92, de 10 de juliol de 2021.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (20 de maig de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany