Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 317586
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l’ingrés com a personal funcionari a l’escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva, del subgrup C2 derivat de l’oferta d’ocupació pública extraordinària de l’Ajuntament de Valldemossa amb assignació de lloc de feina per torn d’accés a efectes del seu nomenament com a funcionaris de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per delegació del Consell Executiu, segons l'acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Fets

1. En data 23 de novembre de 2023, el Tribunal qualificador va aprovar la proposta de persones aspirants que varen superar el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva del subgrup C2 derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Binissalem, Pollença, Porreres, Puigpunyent i Valldemossa.

2. En data 23 de gener de 2024, es va publicar al tauler electrònic d'anuncis i a la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca la Resolució de la consellera d'Hisenda i Funció Pública que va aprovar la llista definitiva de persones aspirants que varen superar el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva del subgrup C2 dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Binissalem, Pollença, Porreres, Puigpunyent i Valldemossa amb assignació de llocs de feina per torns d'accés.

3. En data 1 de febrer de 2024 es va publicar l'esmentada Resolució al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 16, d'1 de febrer de 2024).

4. En data 28 de març de 2024, l'Ajuntament de Valldemossa va publicar al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 42, de 28 de març de 2024) la Resolució de nomenament, adjudicació i adscripció del personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva del subgrup C2 de les persones aspirants que havien superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional de mèrits.

5. Posteriorment, en data 2 d'abril de 2024, la Sra. Eva Bernardina Coll González nomenada com a personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva del subgrup C2, a l'esmentada Resolució de l'Ajuntament de Valldemossa, va renunciar abans de la pressa de possessió a la seva participació en la convocatòria corresponent.

6. D'acord amb el que estableix el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, i amb la finalitat d'assegurar que es cobreixin les places convocades, quan hi hagi renúncies d'aspirants seleccionats abans del nomenament o la pressa de possessió, el Tribunal ha d'elevar a l'òrgan convocant una relació complementària dels aspirants que estiguin situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per a un possible nomenament com a personal funcionari de carrera en substitució dels que hi renunciïn, per la qual cosa procediria que el Tribunal qualificador acordés l'adjudicació a la següent persona de la llista definitiva de puntuacions de mèrits del procés, la Sra. Rosa Elena Bosch Contesti.

7. En data 12 d'abril de 2024, la Sra. Rosa Elena Bosch Contesti va renunciar a la seva participació en l'esmentada convocatòria, per la qual cosa procediria que el Tribunal qualificador acordés l'adjudicació a la següent persona de la llista definitiva de puntuacions de mèrits del procés, la Sra. Sra. Maria Jesús Rey Vilanova.

8. En data 18 d'abril de 2024, la Sra. Maria Jesús Rey Vilanova amb opció a l'adjudicació de la plaça d'auxiliar administratiu-iva d'administració general oferta per l'Ajuntament de Valldemossa, va renunciar a la seva participació en la convocatòria corresponent, per la qual cosa procediria que el Tribunal qualificador acordés l'adjudicació a la següent persona de la llista definitiva de puntuacions de mèrits del procés, la Sra. Maria Magdalena Nadal Rosselló.

9. En data 30 d'abril de 2024, la Sra. Maria Magdalena Nadal Rosselló amb opció a l'adjudicació de la plaça d'auxiliar administratiu-iva d'administració general oferta per l'Ajuntament de Valldemossa, va renunciar a la seva participació en la convocatòria corresponent, per la qual cosa procediria que el Tribunal qualificador acordés l'adjudicació a la següent persona de la llista definitiva de puntuacions de mèrits del procés, la Sra. Catalina Reyat Vidal.

10. En data 9 de maig de 2024, la Sra. Catalina Reyat Vidal amb opció a l'adjudicació de la plaça d'auxiliar administratiu-iva d'administració general oferta per l'Ajuntament de Valldemossa, va renunciar a la seva participació en la convocatòria corresponent, per la qual cosa procediria que el Tribunal qualificador acordés l'adjudicació a la següent persona de la llista definitiva de puntuacions de mèrits del procés, la Sra. Catalina Carmen Rotger Terrasa

11. El Tribunal qualificador, per Acord de data 17 de maig de 2024 ha elevat al conseller d'Hisenda i Funció Pública la proposta de modificació de la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva, del subgrup C2, categoria auxiliar administratiu-iva d'administració general, de l'Ajuntament de Valldemossa, i l'assignació del lloc de feina a la Sra.  Catalina Carmen Rotger Terrasa, d'acord amb el que s'indicava a l'annex 1 de l'esmentat Acord. 

D'acord amb l'article 52.3 de la Llei 3/2007, en concordança amb l'article 61.8 del TREBEP, aquesta llista conté, com a màxim, tantes persones aprovades com el nombre de places convocades.

Fonaments de dret 

1. L'article 91.1  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local 

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears 

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública 

5. La llei  4/2022, de  28 de juny  de consells Insulars 

6. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears 

7. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022) modificada per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023) per la qual s'aproven la convocatòria i  bases específiques  que han de regir el procés selectiu de concurs de mèrits excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva, del subgrup C2, dels Ajuntaments d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem. Búger, Capdepera, Consell, Esporles, Estellencs, Felanitx, Inca, Lloseta, Manacor, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Santa Maria del Camí, sa Pobla, Sencelles, ses Salines, son Servera i Valldemossa.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. ACCEPTAR les renúncies de la Sra. Eva Bernardina Coll González, la Sra. Rosa Elena Bosch Contesti, la Sra. Maria Jesús Rey Vilanova, la Sra. Maria Magdalena Nadal Rosselló i la Sra. Catalina Reyat Vidal per a la plaça d'auxiliar administratiu-iva d'administració general (codi EFCGC2/437) de l'Ajuntament de Valldemossa i tenir-les per desistides del procés selectiu pel sistema de concurs de mèrits. 

2. APROVAR la MODIFICACIÓ de  la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, classe auxiliar administratiu-iva, del subgrup C2, categoria auxiliar administratiu-iva d'administració general, de l'Ajuntament de Valldemossa, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document, amb indicació de l'assignació del lloc de treball a la Sra. Catalina Carmen Rotger Terrasa. 

3. ORDENAR la publicació d'aquesta resolució i el seu annex al tauler d'edictes, a la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució podeu interposar recurs d'alçada davant la Comissió de Govern dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb allò que preveuen els articles 66.2 i 18 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, en relació amb l'article 34 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca, aprovat per Acord del Ple de 12 d'abril de 2018, i els articles 12 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (17 de maig de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Angel Bosch Sans (per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)  

 

ANNEX 1

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE PERSONES ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS EXCEPCIONAL PER A L'INGRÉS COM A PERSONAL FUNCIONARI A L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, SUBESCALA AUXILIAR, CLASSE AUXILIAR ADMINISTRATIU-IVA, DEL SUBGRUP C2, DERIVAT DE L'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA EXTRAORDINÀRIA DE L' AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA I D'ASSIGNACIÓ DE LLOC DE FEINA PER TORN D'ACCÉS DEL NOMENAMENT COM A FUNCIONARI DE CARRERA

ORGANISME: Ajuntament de Valldemossa. Torn lliure ordinari

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

FORMA DE PROVISIÓ

CATALÀ

ROTGER TERRASA, CATALINA CARMEN

F0000005

Auxiliar Administratiu-iva

SERVEIS GENERALS

C2

Concurs

B2

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (17 de maig de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Angel Bosch Sans