Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 317573
Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública per la qual es modifica la composició del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d’administració general i especial del subgrup B derivada de l’oferta d’ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l’any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es publica la resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, per delegació del Consell Executiu, segons l'Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022, de conformitat amb el que disposa l'article 45.1 b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques:

“Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 21 de febrer de 2023, dictada per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es varen nomenar els Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2 i grup B derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019  (BOIB núm. 24 de 23 de febrer de 2023).

 2. Mitjançant les Resolucions del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de 15 de març i 28 de juny de 2023, dictades per delegació del Consell Executiu de data 28 de setembre de 2022, es va modificar la composició dels Tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial dels subgrups A1, A2 i grup B derivada de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019 (BOIB núm. 35, de 18 de març de 2023).

3. En data 25 de març de 2024 la presidenta del tribunal del grup B va comunicar a l'EMAP que la Sra. Adriana Rosa Pousa Garcia, vocal suplent, ha passat a prestar serveis a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i ha sol·licitat que es nomeni un nou membre en substitució de la persona esmentada.

S'ha comprovat amb el Departament de Recursos Humans que, efectivament, la Sra. Pousa es troba en comissió de serveis a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.Nomenar el Sr. Antoni Alemany Reus com a vocal suplent del Tribunal Qualificador del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de les escales, subescales, classes i categories (o especialitats) d'administració general i especial del grup B, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària del Consell de Mallorca i de l'Agència de Defensa del Territori per a l'any 2022 i acumulades de 2017 i de 2019, en substitució de la Sra. Adriana Rosa Pousa Garcia.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'edictes electrònic del Consell Insular de Mallorca.

3. Notificar aquesta Resolució a la Sra. Adriana Rosa Pousa Garcia i al Sr. Antoni Alemany Reus, fent saber a aquest darrer que la condició de membre del Tribunal Qualificador i la consegüent obligació d'assistència a les sessions constitueix un deure del personal funcionari.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafel Àngel Bosch i Sans (per delegació del Consell Executiu. Acord de 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (15 de maig de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafel Àngel Bosch i Sans