Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 315722
Delegació de competències del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa en la Consellera de Cultura, Educació i Patrimoni de la Corporació, en el contracte del servei consistent en la realització dels esdeveniments pirotècnics de les festes de la terra 2024 (Exp. núm. 2024/00003903Q)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de 5 d'abril de 2024, adoptà el següent acord en relació al contracte del servei consistent en la realització dels esdeveniments pirotècnics de les festes de la terra 2024:

«../...

Quart. DELEGAR en la Consellera de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular les facultats que la normativa sobre contractes de les administracions públiques atribueixen a l'òrgan de contractació, incloses l'adjudicació i la formalització, donant-ne compte en el primer Consell Executiu que se celebri

Cinquè. PUBLICAR en el BOIB, de conformitat amb l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, la delegació continguda en el punt anterior, sense perjudici que aquesta produeixi efectes des de l'endemà de la data d'adopció de l'acord.  

 

(Signat electrònicament: 17 de maig de 2024)

La cap del Servei de Contractació i Coordinació Maria Torres Bonet