Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 315652
Decret 21/2024, de 17 de maig, pel qual es disposa el cessament d’un alt càrrec de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 17.m) i 41.e) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, determinen, respectivament, que és competència del Govern el nomenament i la separació d'alts càrrecs de l'Administració de la Comunitat Autònoma, i dels consellers elevar-ne la proposta. En el mateix sentit es pronuncia, pel que fa a les persones que ocupin les secretaries autonòmiques, l'article 3 del Decret 52/2019, de 5 de juliol, pel qual es regulen les secretaries autonòmiques, mitjançant un decret.

Per tot això, a proposta del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, i havent-lo considerat el Consell de Govern en la sessió de 17 de maig de 2024

Decret

Primer. Disposar el cessament del Sr. Antonio Carmona Damians com a secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital, al qual s'agraeixen els serveis prestats.

Segon. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i disposar que tengui efectes des del dia 17 de maig de 2024.

 

Palma, 17 de maig de 2024

 

La presidenta

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació

Margarita Prohens Rigo

Antoni Costa Costa