Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 315645
Decret 22/2024, de 17 de maig, pel qual es disposa el cessament i el nomenament d’un alt càrrec de la Conselleria d’Educació i Universitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 17.m) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que correspon al Consell de Govern nomenar i separar per decret els càrrecs públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears quan li ho atribueixi la legislació vigent.

L'article 41.e) de la mateixa Llei disposa que correspon als consellers proposar al Consell de Govern el nomenament i el cessament dels càrrecs públics que depenen de la seva conselleria.

D'altra banda, l'article 15.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els directors generals es nomenen i separen per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

Per tot això, a proposta del conseller d'Educació i Universitats, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del dia 17 de maig de 2024,

DECRET

Primer. Disposar el cessament següent amb efectes des del dia 18 de maig de 2024, al qual se l'hi agraeixen els serveis prestats:

  • El senyor Sebastian Massanet Massanet com a director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors.

Segon. Disposar el nomenament següent amb efectes des del dia 19 de maig de 2024:

  • El senyor Sebastian Massanet Massanet com a director general d'Universitats, Recerca i Ensenyaments Artístics Superiors.

Tercer. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 17 de maig de 2024

  La presidenta
El conseller d'Educació i Universitats Margarita Prohens Rigo
Antoni Vera Alemany