Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 312907
Aprovació definitiva de l'ordenança general núm. 38, reguladora del preu públic per la prestació del servei d'escola lúdico-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu de l'Ajuntament de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expte 2024/408           

No havent presentat els interessats, durant el termini d'exposició al públic cap reclamació contra l'acord d'aprovació inicial de l'Ordenança General núm. 38, reguladora del preu públic per la prestació del servei d'escola lúdico-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu de l'Ajuntament de Ses Salines, adoptat en sessió plenària extraordinària celebrada el dia 19 de març de 2024, aquest acord ha resultat definitivament aprovat.

“ Ordenança General núm. 38

ORDENANÇA REGULADORA DEL PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D'ESCOLA LÚDIC-INFANTIL I ACTIVITATS LÚDICO-ESPORTIVES D'ESTIU DE L'AJUNTAMENT DE SES SALINES.

D'acord amb l'article 41 del RD legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aquest Ajuntament estableix el "Preu públic per la prestació del servei de d'escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu".

 Article 1. Naturalesa i fet imposable

Constitueix el fet imposable la prestació del servei "Escola lúdic-infantil i activitats lúdico-esportives d'estiu" que es realitzarà durant els mesos de juliol i agost. Les condicions del servei, com ara centres, horaris i edats dels assistents s'establiran des del propi Ajuntament, des de l'àrea que tingui assignades les competències de Participació Ciutadana.

Article 2. Quantia i obligació de pagament

La quantia del Preu Públic serà la quantitat establerta en les següents tarifes, que seran graduades segons en nombre de fill /es objecte de la inscripció: - Escola lúdico-infantil:

Matrícula: 20€

Mensualitat: 140€

Quinzena: 70€

Matinet (8 a 9h): 20€

Horabaixa (14 a 16h): 30€

- En el supòsit que hi hagi dos o més germans matriculats s'aplicarà un 10% de descompte.

Estan obligats al pagament els beneficiaris del servei, i com a substituts del contribuent els tutors legals dels menors.

Neix l'obligació de contribuir en el moment de matricular-se.

Article 3. Normes de gestió del cobrament

El preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i previ a la prestació del servei.

Article 4. Infraccions

En tot el relatiu a infraccions i sancions tributàries s'estarà al que disposa la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

 

Disposició final única. Entrada en vigor i modificació de l'Ordenança.

La present Ordenança, entrarà en vigor i serà d'aplicació als quinze dies de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, romanent en vigor fins a la seva modificació o derogació expresses.”

El que es fa públic per al seu coneixement.

 

Ses Salines, a data de la signatura electrònica (16 de maig de 2024)

El batle Juan Rodríguez Ginard