Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 312884
Aprovació inicial del estudi de detall promogut per l'Institut Balear de la Vivenda (IBAVI)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa de l'Ajuntament de Campos, mitjançant resolució de 13 de maig de 2024, va resoldre aprovar inicialment l'estudi de detall promogut per l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI), per a l'ordenació de les zones verdes de la UA C-2/1 de les NS de planejament de Campos, de conformitat amb la documentació redactada pels arquitectes Carles Gabriel Oliver Barceló i Joaquín Moyà Costa. 

De conformitat amb el que disposa l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears i el concordant del seu reglament de desenvolupament per a l'illa de Mallorca, es sotmet l'estudi de detall a informació pública per termini de trenta dies (30) mitjançant anuncis que es publicaran en el BOIB, en un dels diaris de més tirada a l'illa i, en la seu electrònica de l'Ajuntament, on es farà constar la documentació completa. Així mateix, qualsevol persona podrà consultar l'expedient complet en el servei d'urbanisme de l'Ajuntament, situat en el núm. 1 de la Plaça Major de Campos, en horari laborable de dilluns a divendres, de les 8,00 h a les 14,00 h., prèvia la sol·licitud de cita a tal efecte. Tot això, per tal de poder formular les al·legacions que s'estimin oportunes.

El localitzador URL de la seu electrònica per accedir a la documentació indicada és el següent:

http://rebost.ajcampos.org/pdfs/ESTUDIDETALLUAC2.rar

Així mateix, es fa públic que, de conformitat amb l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, aquesta aprovació inicial determina per ella mateixa i, dins l'àmbit de l'Estudi de detall, la suspensió durant el termini de dos anys o fins l'aprovació definitiva, de la tramitació i l'aprovació de l'instrument de planejament, de plans de desenvolupament i d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en l'àmbit corresponent a l'Estudi de detall. Tot això, sense perjudici que puguin atorgar-se les llicències fonamentades o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim urbanístic vigent, i siguin compatibles amb les determinacions del nou estudi de detall inicialment aprovat.

 

Campos, a data de la signatura electrònica (16 de maig de 2024)

El regidor delegat d'Urbanisme i Activitats Rafel Adrover Obrador