Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 312710
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-1882/2021

ALOJAMIENTOS TURISTICOS DE BALEARES SL

***1603**

El pressupost no està nom del sol·licitant, també s'ha d'indicar data i número de pressupost així com la ubicació de la instal·lació i desglossar els imports de la partida 4. Al document 5 presentat no coincideix la ubicació de la instal·lació amb el de la sol·licitud, així com tampoc l'empresa instal·ladora amb la del pressupost presentat, aclarir aquesta divergència.

MOVESIII-2488/2021

TERRASA GRAU, GUILLERMO

***4296**

En el document 5 l'empresa instal·ladora no coincideix amb la del pressupost i falta la firma de l'empresa instal·ladora

MOVESIII-3661/2021

OBRAS Y PAVIMENTOS MAN SAU

***0178**

El document 1 ha d'estar signat per tots els administradors mancomunats. El document 6 ha d'estar signat per tots els administradors mancomunats. El document 7 ha d'estar signat per tots els administradors mancomunats. El document 8 ha d'estar signat per tots els administradors mancomunats.

MOVESIII-4020/2021

INSTITUT BALEAR D'INFRAESTRUCTURES I SERVEIS EDUCATIUS

***0045**

Cal aportar còpia del DNI del representant legal actual, El document 5 ha d'estar emplenat i signat amb les dades de l'actual representant legal.,El document 6 ha d'estar emplenat i signat amb les dades de l'actual representant legal. El document DACI ha d'estar emplenat i signat amb les dades de l'actual representant legal. El document 7 ha d'estar emplenat i signat amb les dades de l'actual representant legal. El document 8 ha d'estar emplenat i signat amb les dades de l'actual representant legal.

MOVESIII-4059/2021

ASCORBE TRIAN, JUAN ALBERTO

***2253**

En el document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, falta la firma del sol·licitant. En el document 7, declaració principis PRTR, falta la firma del sol·licitant. En el document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, falta la firma del sol·licitant

MOVESIII-4603/2021

OLIVER RIUTORT, MARIA ANTONIA

***2882**

Cal aportar la sol.licitud degudament emplenada amb el total de la inversió sol.licitada (manca afegir la inversió i ajuda sol.licitada del punt de càrrega). El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora i el sol licitant.

MOVESIII-4610/2021

RASAL JUAN, YOLANDA

***3955**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada, si té activitat mercantil i comercial i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. És necessari presentar el DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5335/2021

SCHULZ, STEPHAN PETER

****2821*

Cal indicar al pressupost l'adreça d'emplaçament del punt de recàrrega.

MOVESIII-5339/2021

HOTELES ORME SL

***9232**

Cal indicar al document 1 de sol·licitud, la inversió i ajuda sol·licitada. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5344/2021

NADAL NICOLAU, BERNAT

***8655**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5345/2021

FERRER GOMIS, JAUME

***8696**

En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10%. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5346/2021

PIÑA FORTEZA, GABRIEL

***2480**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. No està signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5347/2021

RIUSECH MAS, ANTONI

***5706**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega, signat pel sol·licitant i signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5348/2021

PONS RAMÓN, ANTONIA FRANCISCA

***0164**

No coincideix la direcció del punt de càrrega del pressupost amb la tramitació telemàtica. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5356/2021

VICENS LLABRES, PETRA

***9784**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria. Cal presentar el Permís de circulació del vehicle desballestat. Cal presentar la còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any del vehicle desballestat.

MOVESIII-5362/2021

MAGAÑA MAS, JUAN JOSE

***0238**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega,degudament emplenat amb les dades de l'empresa instal·ladora, així com del punt de càrrega i indicant el RII.

MOVESIII-5365/2021

GALERA GELABERT, MIQUEL ANGEL

***1733**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5366/2021

GALMÉS CHICÓN, BÁRBARA

***6478**

El pressupost ha d'estar detallat, indicant el preu de les partides.

MOVESIII-5368/2021

ADROVER BENNASAR, MARC JAUME

***1768**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament signat pel sol·licitant de la subvenció.,Manca signatura del sol·licitant de la subvenció al document 5 de la memòria tècnica. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5369/2021

REINSHAGEN, MALAIKA

***6743**

Cal indicar al document 1 la inversió sol·licitada així com l'ajuda sol·licitada i si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punts 5). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5375/2021

GARRIDO CULEBRAS, JOSE LUIS

***8880**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7)

MOVESIII-5376/2021

GOMILA OLIVER, MIGUEL

***1592**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal presentar el permís de circulació del vehicle desballestat.

MOVESIII-5380/2021

JIANG GAO, MENGLIN

***8947**

Cal presentar el certificat d'empadronament del sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5381/2021

SCHELSKE DOMINGUEZ, GUILLERMO

***8566**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punt 7). És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5382/2021

ESPASANDIN GINARD, CARMEN

***9269**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar.

MOVESIII-5383/2021

ROLDÁN SÁNCHEZ, ENRIQUE

***6338**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-5384/2021

CATHERINE MARIE BIELIAEFF, LUCILLE

***8106**

Cal indicar al document 1 la inversió sol·licitada amb IVA. És necessari presentar el certificat d'empadronament de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5385/2021

E.P PITIUS S.L.

***6902**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5387/2021

GELABERT BAUZA, MARIA

***8675**

Cal presentar el document 5 signat o segellat per l'empresa instal·ladora. Cal indicar les dades del representant de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5388/2021

BARREIRO RUBIO, DENNY

***7839**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat (no està firmada). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5389/2021

CAÑIZARES CAÑAS, JOSE

***2256**

El document 5 ha d'estar signat pel sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5390/2021

LEGUAS PRODUCCIONES SL

***1796**

Al document 1 cal indicar el tipus d'empresa. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5391/2021

FCC AQUALIA SA

***0199**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Cal aportar el certificat de situació censal d'activitats econòmiques. Cal indicar al pressupost el nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5392/2021

FCC AQUALIA SA

***0199**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Cal aportar el certificat de situació censal d'activitats econòmiques. Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5393/2021

FCC AQUALIA SA

***0199**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Cal aportar el certificat de situació censal d'activitats econòmiques Cal indicar al pressupost el nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5394/2021

FCC AQUALIA SA

***0199**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Cal aportar el certificat de situació censal d'activitats econòmiques. Cal indicar al pressupost el nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5395/2021

FCC AQUALIA SA

***0199**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Cal aportar el certificat de situació censal d'activitats econòmiques. Cal indicar al pressupost el nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5397/2021

REPSOL COMERCIAL DE PRODUCTOS PETROLIFEROS SA

***2988**

Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora i indicar el núm. RII de l'empresa instal·ladora habilitada, així com les dades de l'empresa instal·ladora i el seu representant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5398/2021

AGUADO PRUTHER, JOSE MANUEL

***5709**

El document 1 de la sol·licitud ha d'estar degudament emplenat, manca el núm. de compte bancària i ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona. Manca aportar el permís circulació del vehicle desballestat sol·licitant. Manca aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5399/2021

RODRIGUEZ MARIN, JAVIER

***6265**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-5400/2021

SUAREZ PONS, RAMON MARIA

***0793**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). En cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5402/2021

MUÑOZ MARTÍNEZ, MANUEL EUGENIO

***0173**

Cal aportar còpia del DNI. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5403/2021

GOMILA CAPÓ, JAUME

***0428**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5404/2021

ABELENDA MATILLA, RAUL

***2824**

En cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. En cas d'autònoms és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5405/2021

BASQUERO CID, JESUS MARIA

***8347**

Cal presentar el permís de circulació vehicle desballestat. Cal presentar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5406/2021

TOLEDANO MARIN, MANUEL

***7288**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5407/2021

FONT SOCIAS, ANTONIA

***3675**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5409/2021

JIMENEZ CALVO, JUAN JOSE

***8743**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5411/2021

JAUME I LLITERAS, FRANCINA

***7007**

Cal aportar la declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada. Falta una pàgina i signatura.

MOVESIII-5412/2021

BALAGUER ESCOLÁSTICO, MIQUEL

***1469**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punts 5). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5416/2021

PUERTAS ABARCA, MIGUEL IGNACIO

***6323**

Manca signatura del document 8 (manca pàgina)

MOVESIII-5417/2021

KAPPEL, TATJANA

***1502**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el certificat d'empadronament del sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5418/2021

DANIEL PADROL, BAGES

***5094**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5419/2021

XAMENA VIDAL, BERNAT XAVIER

***2743**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5420/2021

DHL PARCEL IBERIA SLU

***6457**

En la sol·licitud ha de figurar les dades del representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. És necessari presentar el DNI del representant de l'empresa sol·licitant. És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega de vehicle elèctric.

MOVESIII-5422/2021

ALONSO CASTRO, GERMAN

***9543**

En el document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada, el núm de compte bancari i falta la firma del sol·licitant. Falta còpia del DNI. En el document 5 falta la firma del sol·licitant i de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5424/2021

TELEVISIO D'EIVISSA I FORMENTERA SA

***7483**

Falta DNI del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5426/2021

ROSSELLÓ LLOMPART, MARÍA MAGDALENA

***2016**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5428/2021

RAELME CENTRAL DE COMPRAS SL

***9200**

En el document 8 falta una pàgina i la firma.

MOVESIII-5434/2021

AMENGUAL GALINDO, ALBERTO MIGUEL

***5692**

El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris de cada partida. Cal emplenar degudament les dades del programa 2 al document 5, indicant empresa, CIF, número RII i marca PRVE

MOVESIII-5438/2021

CHRISTIE MUNIZAGA, JUAN JORGE

***0062**

Al document 1 indica que és autònom i es marca que no té activitat mercantil i comercial, aclarir aquest punt. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5443/2021

SPANO CURBELO, AUGUSTO

***1004**

Cal aportar certificat d'empadronament. Al pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5444/2021

SUREDA BENNASER, GUILLERMO

***7860**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5446/2021

CAILLE, JAQUELINE

***1069**

Cal aportar còpia NIE (no es visualitza correctament). Cal aportar document acreditatiu per poder acarar la firma. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. Al document 5 l'empresa instal·ladora no coincideix amb la que s'indica al pressupost, falta el NIF del representant legal, el núm. RII i la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5449/2021

ORTEGA ALVAREZ, CARLOS

***0939**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5455/2021

TROBAT LEAL, MIGUEL

***0329**

Falta còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5457/2021

BOHIGAS HOLAND, DANIEL THOR

***1274**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta el núm. RII i la firma de l'empresa instal·ladora

MOVESIII-5463/2021

ESTARELLAS ESTARELLAS CALAFAT, BERNAT

***2941**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. No està signat. És necessari presentar les dues cares del DNI de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5468/2021

MATEU COLOM, JOAN

***0333**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. No està signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5469/2021

OLIVER MOREY, LLORENÇ

***3217**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5473/2021

RIBAS LONNQVIST, CATALINA MARIA

***2952**

Cal aportar el certificat de situació censal d'activitats econòmiques, Cal que el pressupost estigui detallat per conceptes i preus unitaris., Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5474/2021

SUREDA CUENCA, PEDRO

***8257**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el certificat d'empadronament. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5477/2021

MASCARÓ FERNÁNDEZ, JAIME MIGUEL DE LOS SANTOS

***5688**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5479/2021

POHL, INGE

***2197**

Cal aportar còpia del NIE. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5480/2021

BERNAT GIRARD, ANTONIO

***8165**

Cal presentar el pressupost a nom del sol·licitant i aquest ha d'indicar la ubicació de la instal·lació, així com estar desglossat per preus unitaris. En el document 5 falta la firma del sol·licitant. L'empresa instal·ladora que apareix al document 5 no coincideix amb la del pressupost.

MOVESIII-5481/2021

RAMIS BONED, JUAN

***3452**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el pagament del darrer rebut de impost de tracció mecànica del vehicle a desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 MOVESIII-5486/2021

VICENS LLABRES, PETRA

***9784**

El pressupost ha d'estar a nom del sol·licitant. Cal aportar el pressupost del carregador.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 13 de maig de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez