Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 311231
Resolució de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa per la qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret de modificació del Decret 30/2022, d’1 d’agost, pel qual s'estableix el currículum i l'avaluació de l'educació infantil a les Illes Balears, del Decret 31/2022, d’1 d'agost, pel qual s’estableix el currículum de l'educació primària a les Illes Balears, del Decret 32/2022, d’1 d’agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació secundària obligatòria a les Illes Balears i del Decret 33/2022, d’1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de batxillerat a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 23 de febrer de 2024, es va signar la memòria justificativa en la qual es va analitzar la necessitat d'iniciar un procediment per a l'elaboració d'un projecte de decret de modificació del Decret 30/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum i l'avaluació de l'educació infantil a les Illes Balears, del Decret 31/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació primària a les Illes Balears, del Decret 32/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació secundària obligatòria a les Illes Balears i del Decret 33/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de batxillerat a les Illes Balears.

2. Per resolució del conseller d'Educació i Universitats de dia 8 de maig de 2024, es va ordenar l'inici del procediment i la tramitació del Projecte de Decret indicat.

Fonaments de dret

1. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. Article 58 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears que regula la informació i l'audiència pública en el procediment d'elaboració de les disposicions.

3. Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre el Projecte de decret de modificació del Decret 30/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum i l'avaluació de l'educació infantil a les Illes Balears, del Decret 31/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació primària a les Illes Balears, del Decret 32/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de l'educació secundària obligatòria a les Illes Balears i del Decret 33/2022, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el currículum de batxillerat a les Illes Balears a informació pública i posar-lo a disposició dels interessats a la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, ubicada al carrer del Ter, 16, com també a l'adreça web del portal de Participació ciutadana del Govern de les Illes Balears (https://www.caib.es/sites/participacio/ca/benvinguda-68278/?campa=yes).

2. Fixar el termini per a la informació pública en deu dies comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Les al·legacions s'han d'adreçar al Servei d'Ordenació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa i s'han de presentar a qualsevol dels registres de la Conselleria d'Educació i Universitats o les direccions territorials de la Conselleria d'Educació i Universitats a Menorca i a Eivissa i Formentera o a qualsevol dels llocs que preveu l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4. Habilitar la possibilitat de presentar les al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat «Participació en l'elaboració de normativa» de la pàgina web de Participació Ciutadana http://participaciociutadana.caib.es del Govern de les Illes Balears, dins del termini que s'estableix en l'apartat 2 d'aquesta resolució, d'acord amb l'article 34.2 f) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que les realitza, s'inclouran en l'expedient d'elaboració normativa, encara que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

6. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (16 de maig de 2024)

La directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa Maria Isabel Salas Sánchez