Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FAMÍLIES I AFERS SOCIALS

Núm. 310177
Resolució de la consellera de Famílies i Afers Socials per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials durant el primer quadrimestre de l’any 2024 i amb anterioritat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. Mitjançant anteriors resolucions es varen publicar les relacions dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears en el primer quadrimestre de 2020 (BOIB núm. 93 de dia 26 de maig); en el tercer quadrimestre de 2020 (BOIB núm. 10 de dia 23 de gener de 2021); en el segon quadrimestre de 2021 (BOIB núm. 132 de dia 25 de setembre) i en el tercer quadrimestre de 2023 (BOIB núm. 10 de 20 de gener de 2024).

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2024 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

Palma, 14 de maig de 2024

La consellera de Famílies i Afers Socials Catalina Cirer Adrover

 

ANNEX Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria de Famílies i Afers Socials en el primer quadrimestre de l'any 2024 i amb anterioritat que no havien estat publicats:

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència de dia 22 d'abril de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Calvià per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 9 de desembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ciutadella per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 21 de desembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Deià per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 21 de desembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers social i Esports i l'Ajuntament d'Eivissa per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 18 de desembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament des Castell per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 17 de desembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Maó per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 23 de novembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 9 de novembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Consell per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 9 de novembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Palma per a l'accés a les dades personals de les persones sol·licitants d'atenció a la dependència de dia 13 de novembre de 2020.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors de dia 8 de juny de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per desenvolupar el programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar de dia 24 d'octubre de 2023.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament d'Artà per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 5 de gener de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Llucmajor per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 18 de gener de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament d'Andratx per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 13 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament d'Estellencs per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 15 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Santa Margalida per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 2 de gener de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 15 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Banyalbufar per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 15 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Búger per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 13 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Felanitx per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 31 de gener de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Fornalutx per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 15 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Valldemossa per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 13 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i la Mancomunitat Pla de Mallorca per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 1 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament d'Alaró per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 19 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Ses Salines per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 20 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Campanet per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 20 de febrer de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i l'Ajuntament de Bunyola per a l'accés al programa de gestió de discapacitat i dependència (DISDEP) de dia 13 de març de 2024.

- Conveni de col·laboració entre Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maó per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socieducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar de dia 8 de març de 2024.

- Conveni entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials i el Consell Insular de Formentera per gestionar el servei de promoció de l'autonomia personal per a persones en situació de dependència de dia 4 d'abril de 2024.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per desenvolupar el programa «Alter» d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar de dia 24 d'octubre de 2023, de dia 9 d'abril de 2024.