Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 309704
Resolució de rectificació d’errors de la Resolució de la presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual s’estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d’aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l’article 82 bis de la Llei 3/2007, de la Funció Pública de la CAIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant Resolució del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 13 de juliol de 2021que estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de la Funció Pública de la CAIB.

2. La disposició final primera del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears, modifica l'article 82.bis  de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, relatiu al nomenament provisional per millora de l'ocupació.

3. Per tal d'adaptar la regulació del nomenament provisional per millora de l'ocupació a la modificació legislativa esmentada, es va dur a terme la modificació de la Resolució de la presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 13 de juliol de 2021 mitjançant Resolució de la presidència de l'IMAS de 24 de novembre de 2023 (BOIB núm166 de 7 de desembre de 2023)S'ha observat que hi ha un erros material al punt 1.

 Fonaments de dret

1L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet, o aritmètics existents en els seus actes.  

2La presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per resoldre aquest procediment, d'acord amb allò que disposa l'article 7 dels nous Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca el 15 de maig de 2019 (BOIB núm67, del 18 de maig de 2019).

Per tot això, dict la següent

Resolució 

1. Rectificar l'error material de la Resolució de la presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 24 de novembre de 2023, per la qual es modifica la Resolució del Conseller d'Hisenda i Funció Pública per la qual s'estableix la situació administrativa del personal funcionari de carrera al qual li sigui d'aplicació el nomenament en un grup o subgrup superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en el sentit següent: 

On diu  

“1El nomenament provisional per millora de l'ocupació en un grup o subgrup immediatament superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, es durà a terme, transitòriament i fins a la confecció de les borses d'aspirants provinents d'haver superat alguna prova o exercici en un procés selectiu de promoció interna, mitjançant les borses de personal funcionari interí de les quals formi part el personal funcionari de carrera al qual se li ofereixi un lloc de feina vacant, respectant sempre l'ordre de prelació de la borsa. 

[...]” 

 

Ha de dir  

“1El nomenament provisional per millora de l'ocupació en un grup o subgrup immediatament superior previst a l'article 82 bis de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, es durà a terme, transitòriament i fins a la confecció de les borses d'aspirants provinents d'haver superat alguna prova o exercici en un procés selectiu de promoció interna, mitjançant les borses de personal funcionari interí de les quals formi part el personal funcionari de carrera de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, del Consell de Mallorca o dels seus organismes autònoms al qual se li ofereixi un lloc de feina segons els supòsits prevists a l'article 15.2 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, respectant sempre l'ordre de prelació de la borsa. 

[...]” 

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Interposició de recursos  

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinentTot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (14 de maig de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)