Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 305458
Resolució de la Gerència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per la qual aprova la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l’ingrés com a personal laboral, tècnic/a titulat/da superior psicologia del grup A de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru, es contracte com a personal laboral indefinit (laboral fix) i s’adjudiquen els llocs de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Resolució de la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de 26 d'octubre de 2022, (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre de 2022), per la qual aproven la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral de les categories adscrites als grups A i B de les places de l'oferta pública extraordinària de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia de Can Clar i Son Bru de l'IMAS per a l'any 2022.

2. Resolució de correcció dels errors observats als Annexos III de les resolucions de la presidenta de l'IMAS de 9 de novembre de 2022 (BOIB núm. 146, de 12 de novembre de 2022), per la qual s'aproven la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral als grups 1 i 2 de les places de l'oferta pública extraordinària de la R. Miquel Mir i per a l'ingrés com a personal laboral als grups A i B de les places de l'oferta pública extraordinària de la R. Oms/Sant Miquel i dels centres de Can Clar i Son Bru de l'IMAS per a l'any 2022 (BOIB núm. 140 de 29 d'octubre de 2022)

3. En sessió celebrada dia 10 d'abril de 2024, el Tribunal Qualificador, després d'haver revisat l'ordre de preferència d'elecció dels llocs oferts de les persones aspirants i atenent l'ordre de puntuació establert a la llista definitiva de baremació de mèrits, va proposar:

  • Aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral de les categories tècnic/a titulat/da superior psicologia, grup A de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru.
  • Contractar com a personal laboral indefinit de la categoria tècnic/a titulat/da superior Psicologia, grup A, de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru.
  • Adjudicar els llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu, d'acord amb l'ordre de preferència efectuat i atenent l'ordre de puntuació establert a la llista definitiva de baremació de mèrits.

Fonaments de dret

I. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

II. Atès l'establert a la base 9.1 de l'Annex II de la Resolució de la Presidència de l'IMAS, de data 26 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 140, de 29 d'octubre de 2022), per la qual aproven la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral de les categories adscrites als grups A i B de les places de l'oferta pública extraordinària de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia de Can Clar i Son Bru de l'IMAS per a l'any 2022 i modificat per Resolució de correcció dels errors observats als Annexos III de les resolucions de la presidenta de l'IMAS de 9 de novembre de 2022 (BOIB núm. 146, de 12 de novembre de 2022), per la qual s'aproven la convocatòria, les bases i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral als grups 1 i 2 de les places de l'oferta pública extraordinària de la R. Miquel Mir i per a l'ingrés com a personal laboral als grups A i B de les places de l'oferta pública extraordinària de la R. Oms/Sant Miquel i dels centres de Can Clar i Son Bru de l'IMAS per a l'any 2022 (BOIB núm. 140 de 29 d'octubre de 2022), i d'acord amb l'article 52.3 de la Llei 3/2007, en concordança amb l'article 61.8 del TREBEP, la llista de persones que han superat el procés selectiu ha de contenir, com a màxim, tantes persones aprovades com el nombre de places convocades.

III. La Gerència de l'IMAS és l'òrgan competent per contractar el personal laboral indefinit, d'acord amb allò que es preveu en l'article 12.4.11 del text consolidat dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Per tot això,

Resolc

1. Aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral de la categoria tècnic/a titulat/da superior psicologia, grup A, les quals contenen tantes persones aprovades com el número de places convocades per l'IMAS:

DNI

Llinatges, Nom

Puntuació definitiva

***7691**

Moner Ensenyat, Francesc

82,05000

2. Contractar com a personal laboral indefinit (laboral fix) de la categoria Tècnic/a titulat/da superior Psicologia, grup A, a les persones aspirants següents:

DNI

Llinatges, Nom

***7691**

Moner Ensenyat, Francesc

3. Adjudicar els llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu, d'acord amb l'ordre de preferència efectuat i atenent l'ordre de puntuació establert a la llista definitiva de baremació de mèrits:

DNI

Llinatges, Nom

Codi lloc

Lloc

Unitat

Tipus adscripció

***7691**

Moner Ensenyat, Francesc

L00890000-1

Psicòleg/Psicòloga

Residència Sant Miquel/Oms

Definitiva

4. Notificar individualment als interessats.

5. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les persones relacionades disposaran d'un termini de tres dies hàbils des de l'endemà de la publicació pel jurament o promesa i la signatura del contracte laboral.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 del dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà formalitzar-se demanda davant la jurisdicció laboral competent en el termini de dos mesos comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs, i això d'acord amb el que preveu l'art. 69.2 de la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social.

Contra la desestimació de la reclamació per silenci administratiu, la persona interessada podrà interposar el corresponent recurs davant la jurisdicció laboral competent en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document (11 de maig de 2024

L'òrgan resolutori de Institut Mallorquí d'Afers Socials El director gerent Enrique Izcue Capo)