Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 301926
Resolució de la directora gerenta de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual es dur a terme la citació a termini de les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PA 186/2024 interposat davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Sr. Albert Ramón Rodríguez ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la llista definitiva d'aprovats i l'adjudicació definitiva de places en els diversos ajuntaments, del procés selectiu unificat per cobrir les places de la categoria de policia local, que va ser convocat mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 16 de juny de 2023 (BOIB núm. 82, de 17 de juny).

2. En data 18 d'abril de 2024, ha tingut entrada mitjançant Registre electrònic GOIBE247894/2024 una comunicació de la lletrada de l'Administració de Justícia mitjançant la qual ha ordenat, entre d'altres, la citació a termini de les persones interessades per a que puguin personar-se com a demandades davant l'òrgan judicial (Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma) en el termini de 9 dies.

Consideracions Jurídiques

1. De conformitat amb l'article 12 del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatus de l'Escola Balear d'Administració Pública, la directora gerenta és l'òrgan que du a terme la gestió ordinària de l'ens.

2. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, en relació amb els articles 40 i 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com al Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es) per tal que les persones interessades que es puguin veure afectades per la Sentència que es dicti en el recurs contenciós administratiu PA 186/2024 interposat contra la llista definitiva d'aprovats i l'adjudicació definitiva de places en els diversos ajuntaments, del procés selectiu unificat per cobrir les places de la categoria de policia local que va ser convocat mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 16 de juny de 2023 (BOIB núm. 82, de 17 de juny) puguin comparèixer davant del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Palma, en el termini de nou dies.

2. Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat en el punt anterior, se'ls considerarà part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continuarà el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a practicar-los, en estrats o en qualsevol altre forma, notificacions de cap classe.

 

(Signat electrònicament: 10 de maig de 2024)

La directora gerenta de l'Escola Balear d'Administració Pública Maria Violeta Rodríguez Martínez