Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 308126
Extracte de la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament d'Alaró a les associacions culturals, socials i juvenils inscrites al registre municipal per a l'exercici 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Codi): 761021

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b) i 20.8.a) de la llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar en la Base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

1. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix pel Reglament de subvencions de l'Ajuntament d'Alaró a les associacions culturals, socials i juvenils inscrites al registre municipal, aprovat per acord de Ple de 25 d'abril de 2019 (BOIB núm. 59, de data 2 de maig de 2019).

2. Quantia i crèdit pressupostari

La present convocatòria, està finançada per l'aplicació pressupostària 334.48901 del Pressupost general 2024, amb un import màxim de 30.000,00 €.

3. Objecte, condicions i finalitat

La present convocatòria de subvencions té per objecte:

- Fomentar i impulsar les diferents activitats culturals, lúdiques, educatives i socials, de les diverses associacions inscrites al registre municipal.

- Fomentar la participació ciutadana al municipi d'Alaró.

- Fomentar el teixit associatiu al municipi d'Alaró.

- Fomentar la igualtat de gènere a les activitats d'Alaró.

- Fomentar l'ús de la llengua catalana com a llengua vehicular.

- Fomentar el comerç local.

4. Temporització de les activitats

Les despeses subvencionables s'hauran d'haver efectuat en el període comprès entre el dia 1 de desembre de 2023 i el dia 30 de novembre de 2024.

5. Beneficiaris, requisits i forma d'acreditar-los

Poden sol·licitar les subvencions objecte d'aquesta convocatòria les associacions culturals, socials i juvenils del municipi d'Alaró legalment constituïdes, sense finalitat de lucre, inscrites al registre municipal, que projectin realitzar les activitats o programes objecte de la subvenció.

6. Lloc, termini i formes de presentació de les sol·licituds

Lloc: 

Les sol·licituds de subvencions es dirigiran a la Batlia de l'Ajuntament d'Alaró i es presentaran, juntament amb la documentació que s'especifica a les bases d'aquesta convocatòria, en el Registre General Municipal de l'Ajuntament d'Alaró o a qualsevol dels llocs assenyalats a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Termini:

El termini de presentació de sol·licituds és d'un mes comptador a partir de  la publicació d'aquesta convocatòria en Butlletí Oficial de les Illes Balears.

7. Documentació per sol·licitar la subvenció

Les sol·licituds s'hauran de presentar d'acord als models establert a l'Annex I d'aquesta convocatòria, juntament amb la següent documentació:

- Sol·licitud de subvenció per a associacions culturals, socials i juvenils

- Relació de membres directius.

- Declaració responsable.

- Projecte de subvenció (no és obligatori seguir el model, pot ser propi sempre que compleixi els requisits)

- Certificat o document de l'entitat bancària en la qual es farà constar el numero de compte i el seu titular.

La convocatòria i els models estan disponibles a la seu electrònica de l'ajuntament d'Alaró (https://ajalaro.sedelectronica.es/board/), a l'apartat “Tauler d'anuncis”.

 

Alaró, en data de la signatura electrònica (15 de maig de 2024)

El primer tinent de batle Lorenzo Rosselló Campins (per absència del batle, BOIB núm. 61, de 09.05.2024)