Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 306902
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de 2024, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, (signat electrònicament: 13 de maig de 2024)

El director general del Servei de Salut Javier Ureña Morales

 

ANNEX

  • Modificació del Conveni singular de vinculació entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Hospital Sant Joan de Déu per a la prestació d'atenció sanitària als usuaris del Sistema Nacional de Salut en l'àmbit de les Illes Balears, signada el 28 de desembre de 2023.
  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consorci Sociosanitari de Menorca per a places de convalescència i pal·liatius al Centre Sociosanitari Santa Rita, signada el 28 de desembre de 2023.
  • Conveni entre el CESUR Madrid II Ciudad Lineal, Centre Oficial de Formació Professional i el Servei de Salut de les Illes Balears, a través del Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 per a la realització de pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 5 de gener de 2024.
  • Conveni entre UNELAG Formación SL i el Servei de Salut de les Illes Balears, a través del Servei d'Atenció Urgent SAMU 061, per a la realització de pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat l'11 de gener de 2024.
  • Conveni entre el Centro de Formación Profesional en el Deporte y Salud Málaga 2015 SL i el Servei de Salut de les Illes Balears, a través del Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061, per a la realització de pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 23 de gener de 2024.
  • Addenda al conveni 2755099 per a pràctiques acadèmiques externes dels estudiants de la Universitat de Barcelona entre el centre educatiu de farmàcia i ciències de l'alimentació - Campus Diagonal i l'Hospital de Manacor, signat el 24 de gener de 2024.
  • Conveni entre Higher Education Madrid SL, Higher Education Barcelona SL i el Servei de Salut de les Illes Balears, a través del Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 per a la realització de pràctiques professionals no laborals en l'especialitat formativa de tècnic en emergències sanitàries, signat el 25 de gener de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Creu Roja Espanyola per al desenvolupament d'activitats formatives per a zeladors als centres assistencials adscrits al Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 25 de gener de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Junta Provincial de les Illes Balears de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) per a la realització d'activitats de voluntariat i d'atenció psicològica, signat el 31 de gener de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d'esclerosi múltiple i altres patologies similars amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut, signat l'1 de febrer de 2024.
  • Addenda al Conveni de cooperació educativa de pràctiques acadèmiques externes entre l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) i la Gerència de l'Hospital de Manacor de data 23 de maig de 2023, signada el 5 de febrer de 2024.
  • Addenda al Conveni pel desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants de la Universitat de Barcelona a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 5 de febrer de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa per al subministrament de productes sanitaris a l'Hospital Residència Assistida Cas Serres, signat el 5 de febrer de 2024.
  • Conveni entre la Universitat de Granada i l'Hospital Comarcal d'Inca per a la realització de pràctiques acadèmiques externes, signat el 6 de febrer de 2024.
  • Conveni entre Academia Dental de Mallorca S. L. i el Servei de Salut de les Illes Balears a través del Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 per realitzar pràctiques professionals no laborals de l'especialitat formativa transport sanitari núm. acció formativa 44/23, signat el 8 de febrer de 2024.
  • Addenda al Conveni pel desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants d'ILERNA a l'Hospital Comarcal d'Inca, signada el 15 de febrer de 2024.
  • Conveni entre l'Institut d'Estudis Baleàrics i el Servei de Salut de les Illes Balears per organitzar cursos i tallers de conversa de català, signat el 19 de febrer de 2024.
  • Addenda al Conveni entre la Universitat de Granada i l'Hospital Comarcal d'Inca, per a la realització de pràctiques acadèmiques curriculars dels estudiants del grau de farmàcia, signada el 20 de febrer de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el centre educatiu CIFP Francesc de Borja Moll, per a la realització de practiques formatives, signat el 20 de febrer de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el centre educatiu CIFP CESUR Mallorca, per a la realització de practiques formatives, signat el 22 de febrer de 2024.
  • Conveni entre el Ministeri de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts i el Servei de Salut de les Illes Balears en matèria d'accés a dades sanitàries d'interès forense, signat el 27 de febrer de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el centre educatiu IES Sineu per a la realització de practiques formatives, signat el 28 de febrer de 2024.
  • Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a la prestació d'assistència sociosanitària a pacients de durada llarga de l'Hospital de Manacor a la Residència de Felanitx, signat el 4 de març de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears a través del la Gerència del Servei d'Atenció Mèdica Urgent SAMU 061 i la Fundació Diocesana Ramon Llull perquè els alumnes del col·legi Sant Josep Obrer hi facin el mòdul de pràctiques en centres formatius, signat el 5 de març de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Escola Universitària d'Odontologia ADEMA per fer pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del grau d'Odontologia i del grau en Nutrició Humana i Dietètica, signat el 6 de març de 2024.
  • Conveni per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del grau d'Infermeria, grau de Medicina, grau de Fisioteràpia, grau de Biologia, grau de Química, grau de Física, grau de Bioquímica, grau d'Administració i Empreses, grau d'Economia, grau de Geografia i grau de Dret de la Universitat de les Illes Balears amb el Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 18 de març de 2024.
  • Conveni de col·laboració específic per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del màster universitari en Microbiologia Avançada, màster universitari en Biotecnologia Aplicada, màster universitari en Nutrició i Alimentació Humana, màster universitari en Salut Laboral, màster universitari en Prevenció de Riscs Laborals, màster universitari en Ciències i Tecnologia Química de la Universitat de les Illes Balears i el màster universitari en Treball Social en l'Àmbit Sanitari amb el Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 18 de març de 2024.
  • Pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació ELA Balears per a la prestació de rehabilitació respiratòria a persones amb Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), signada el 19 de març de 2024.
  • Pròrroga i modificació del Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maó per l'ocupació per part del Servei de Salut de dues places de convalescència i cures pal·liatives al geriàtric de Maó, signada el 19 de març de 2024.
  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació Balear de Fibrosi Quística sobre el programa de millora de la funció pulmonar, digestiva i locomotora en persones amb fibrosi quística, signat el 22 d'abril de 2024.
  • Conveni entre l'Hospital comarcal d'Inca i el centre educatiu CIFP Pau Casesnoves per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball de l'alumnat, signat l'11 de març de 2024.
  • Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i el centre educatiu IES Marratxí per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball de l'alumnat, signat el 15 de març de 2024.
  • Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i el centre educatiu CEPA Francesc de Borja Moll per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball de l'alumnat, signat el 15 de març de 2024.
  • Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i el centre educatiu Col·legi Luis Vives per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball de l'alumnat, signat el 19 de març de 2024.
  • Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i el centre educatiu CEPA Mancomunitat des Pla de Mallorca per al desenvolupament de les pràctiques formatives en centres de treball de l'alumnat, signat el 8 de març de 2024.
  • Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i la Universidad Internacional de la Rioja (UNIR) per a les pràctiques formatives dels estudiants, signat el 12 de març de 2024.