Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 306896
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de correcció d’error material advertit en la publicació de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d’11 de març de 2024 per la qual s’estableix el procediment relatiu a la prestació de determinats productes del Catàleg de material ortoprotètic de les Illes Balears i el procediment d’adhesió d’associacions i/o establiments dispensadors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 37, de 16 de març de 2024, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'11 de març de 2024 per la qual s'estableix el procediment relatiu a la prestació de determinats productes del Catàleg de material ortoprotètic de les Illes Balears i el procediment d'adhesió d'associacions i/o establiments dispensadors.

2. S'ha advertit un error material en l'annex 1 de la Resolució d'11 de març de 2024, el qual cal rectificar.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error material que s'ha advertit en l'annex 1 de la Resolució del director general del Servicio de Salud de las Illes Balears d'11 de març de 2024 per la qual s'estableix el procediment relatiu a la prestació de determinats productes del Catàleg de material ortoprotètic de les Illes Balears i el procediment d'adhesió d'associacions i/o establiments dispensadors, en els termes següents:

Allà on diu:

3. Resolució de les sol·licituds dels establiments d'adhesió

[…] el director general ha de dictar i notificar una resolució motivada per la qual concedeixi o denegui la sol·licitud d'habilitació. […]

ha de dir:

3. Resolució de les sol·licituds dels establiments d'adhesió

[…] el director d'Assistència Sanitaria ha de dictar i notificar una resolució motivada per la qual concedeixi o denegui la sol·licitud d'habilitació. […]

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general del Servei de Salut de les Illes Balears dins el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb el article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 13 de maig de 2024)

El director general​​​​​​​ Javier Ureña Morales