Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 306748
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques per la qual es designen Tribunals de suport del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits i per cobrir les places de personal funcionari de l’Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 16 de setembre de 2022, es varen aprovar les convocatòries del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre).

2. En les bases 20.4 d'aquestes Resolucions, sobre òrgans de suports es disposa que d'acord amb l'article 14 bis del Decret 27/1994, d'11 de març, si l'elevat nombre d'aspirants o la logística del procés selectiu ho faci recomanable, es podrà nomenar un òrgan de suport del tribunal seleccionador. Els seus membres queden adscrits al tribunal i han d'exercir les funcions de conformitat amb les seves instruccions.

3. Atès l'elevat nombre d'expedients de persones aspirants que cal revisar per tal de poder conformar les borses preferents derivades d'aquest procés selectiu es fa necessari designar Tribunals de suport per tal col·laborar amb els Tribunals principals en aquesta funció.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga de l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Designar els Tribunals de suport d'aquests processos selectius, el quals estan constituït pels membres que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

1. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 14 de maig de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX 1

Subgrup A1. Tribunal de suport per els cossos d'administració general i administració especial

- Presidenta:

Isabel Maria García Sanchez

- Vocals:

Primer. Bartomeu Vidal Ordines

Segona. Maria José Bermúdez Catero

Supgrup A2. Tribunal de suport per els cossos d'administració general i administració especial

- Presidenta:

Magdala Servera Mora

- Vocals:

Primera. Maria Elena Garcia.

Segona. Teresa de Jesús Rodríguez García

Subgrup C1. Tribunal de suport per els cossos d'administració general i administració especial

- Presidenta:

Marta Sureda Mora

- Vocals:

Primer. Carlos Cuesta Pacheco

Segona. Maria Dolores Massutí Pascual

Tercera. Maria Antonia Socias Llabrés

Subgrup C2. Tribunal de suport per els cossos d'administració general i administració especial

- Presidenta:

Maria Àngeles Lloret García

- Vocals:

Primera. María del Pilar Inocencio Oxinaldi

Segona. Maria Cecília Ribas Ginard