Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 306691
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

PF_PITEIB-596/2024

MARIA DE LA LUZ BUJOSA FERRETJANS

***7659**

- Document 1: Sol·licitud: La potència total sol·licitada no coincideix amb el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència total sol·licitada no coincideix amb el document 1. El pressupost de l'actuació fotovoltaica no és el mateix que l'indicat al doc. 1

 

PF_PITEIB-672/2024

MIQUEL FERRIOL JORDA

***2995**

- Document 1: Sol·licitud: La potencia fotovoltaica sol·licitada no correspon amb l'indicat al doc. 4

 

PF_PITEIB-758/2024

BLANCA DEYA LÓPEZ

***6293**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El desglossament del pressupost de l'actuació fotovoltaica no coincideix amb l'import indicat en el document 1. No s'ha emplenat el cost de l'actuació. No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o tècnic.

 

PF_PITEIB-760/2024

ANTONIO MUÑOZ MONTES

***6292**

- Document 1: Sol·licitud: La potència fotovoltaica sol·licitada no correspon amb l'indicat en el doc. 4. En ajuda sol·licitada ha d'indicar-se l'import total en euros

 

PF_PITEIB-761/2024

JUAN BAUTISTA HEREDIA MUÑOZ

***7447**

- Document 1: Sol·licitud: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-762/2024

PEDRO PONS VALLES

***4046**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Quan hi ha dues empreses instal·ladores el document ha d'estar signat per les dues empreses o pels tècnics d'aquestes

 

PF_PITEIB-780/2024

JUAN PABLO CABAGNA

****8807*

- Document 1: Sol·licitud: Falta emplenar el punt 4 de la declaració responsable del sol·licitant de la subvenció. En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-782/2024

PONTUS HANS TAGE HANSSON

****4800*

- Certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal, expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària: Manca la seva presentació.

- Document 2: declaració de minimis (persones amb activitat econòmica): Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Falta indicar el cost de l'actuació de generació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document presentat no està signat pel sol·licitant. Les dades del representant legal s'han d'acreditar mitjançant un poder notarial, REA o apud acta.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document presentat no està signat pel sol·licitant. Les dades del representant legal s'han d'acreditar mitjançant un poder notarial, REA o apud acta.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document presentat no està signat pel sol·licitant. Les dades del representant legal s'han d'acreditar mitjançant un poder notarial, REA o apud acta

 

PF_PITEIB-799/2024

FABIENNE MARIE JOSEÉ MEYENBERGER-POSSA

****7649*

- DNI, NIF: El DNI del sol·licitant està caducat a data de registre d'entrada telemàtic.

 

PF_PITEIB-803/2024

AINA PUJOL FERRÀ

***4119**

- Document 1: Sol·licitud: En el document les dades econòmiques sobre la subvenció sol·licitada no coincideixen amb les del document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El import de la inversió no coincideix amb el doc. 1

 

PF_PITEIB-806/2024

MARIA CRISTINA GENESTRA MUNAR

***3825**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1 les dades de la inversió total no coincideix amb la suma dels pressupostos declarats en el document 4.

 

PF_PITEIB-813/2024

GERMAN MIGUEL VIDAL GONZALEZ

***1648**

- Document 1: Sol·licitud: La potència sol·licitada (fotovoltaica i tèrmica) no coincideix amb la que apareix en el document 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència sol·licitada (fotovoltaica i tèrmica) no coincideix amb la que apareix en el document 1

 

PF_PITEIB-821/2024

ABRAHAM ANDREAS DE WIT

****9661*

- Document 1: Sol·licitud: No està signat pel sol·licitant., les dades del representant legal s'han d'acreditar mitjançant un poder notarial, REA o apud acta. La potència i la capacitat sol·licitada de bateries no coincideixen amb les indicades al doc. 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La potència total sol·licitada no correspon amb el nombre de mòduls per la potència unitària d'aquests, a més no quadra amb l'indicat en el document 1.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document presentat no està signat pel sol·licitant

 

PF_PITEIB-823/2024

CATALINA DURAN BARCELO

***8790**

- Document 1: Sol·licitud: La potència sol·licitada no coincideix con lo indicat en el doc. 4.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic. No se indica el cost de l'actuació

 

PF_PITEIB-826/2024

MÓNICA MUÑOZ ALVAREZ

***3810**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: La memòria tècnica no indica el núm. RII de l'instal·lador

 

PF_PITEIB-835/2024

MARIO FERNANDO BARCELO CUARTERO

***2032**

- Document 1: Sol·licitud: Manca la ajuda sol·licitada en el Document 1

 

PF_PITEIB-838/2024

THOR MUNCH-ANDERSEN

****8079*

- Document 1: Sol·licitud: Les dades econòmiques sobre la subvenció sol·licitada estan mal emplenades o incorrectes, no coincideixen amb les dades del pressupost de la memòria tècnica.

- DNI, NIF: Cal aportar document identificatiu oficial danés on aparegui la signatura ja que no és possible fer la consulta per a acreditar les seves dades .

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document ha d'estar signat digitalment per l'instal·lador. Els pressupostos no coincideixen amb l'indicat al doc. 1. Manca indicar el cost de l'actuació

 

PF_PITEIB-839/2024

JUAN TOMÀS JUANEDA

***3933**

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-843/2024

PATRICIA CONCEPCION MIR GALINDO

***3716**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5 presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6 presentat no està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7 presentat no està signat pel sol·licitant.

 

PF_PITEIB-856/2024

FERNANDO SAMPOL MASSANET

***9967**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Les dades dels pressupostos de l'actuació fotovoltaica i emmagatzematge no coincideixen amb les indicades en el document 1

 

PF_PITEIB-857/2024

ISABEL ALEIX PELLISA

***9106**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o del tècnic

 

PF_PITEIB-865/2024

MIGUEL MESTRE ABAD

***2707**

- Document 1: Sol·licitud: La inversió total no correspon amb la que apareix en el document 4

 

PF_PITEIB-867/2024

JAIME PONS BUJOSA

***4473**

- Document 1: Sol·licitud: El document 1 presentat no és el model de sol·licitud que correspon a aquesta convocatòria.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no és el model que correspon a aquesta convocatòria.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5 presentat no és el model que correspon a aquesta convocatòria.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6 presentat no és el model que correspon a aquesta convocatòria.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7 presentat no és el model que correspon a aquesta convocatòria.

 

PF_PITEIB-875/2024

JUAN PRATS ROSELLÓ

***3429**

- Document 1: Sol·licitud: El document, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document 4 presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El document 5, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitza 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El document 6, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El document 7, en comptes d'estar signat, té una imatge inserida

 

PF_PITEIB-877/2024

JÖRN STRATTMANN

****2634*

- DNI, NIF: Manca la seva presentació.

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: A les dades del programa d'incentius 1 no està emplenat amb les dades dels pressupostos de l'actuació fotovoltaica i sistema d'emmagatzematge.

 

PF_PITEIB-882/2024

MANUEL ESTEVEZ LOPEZ

***9236**

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: El sol·licitant no està al corrent amb les seves obligacions tributàries amb l'AEAT.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: En el programa 2 no s'indica el número RII de l'instal·lador, falta el nombre de consumidors al qual dona subministrament la instal·lació, les emissions estalviades i la descripció del sistema de monitoratge. La signatura de tots dos instal·ladors ha de ser digital

 

PF_PITEIB-888/2024

STEPHAN HERBERT EBERT

****0080*

- Document 1: Sol·licitud: En el document les dades econòmiques sobre la subvenció sol·licitada estan incompletes (no se inclou les bateries ni en capacitat sol·licitada ni en ajuda).

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-894/2024

FRIEDERIKE MARIE LANGMAAK GEB PETRI

****0245*

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Per imports superiors a 40.000€, és necessària la presentació dels 3 pressuposts indicats al document 3.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Per imports superiors a 40.000,€, és necessària la presentació del document 3 emplenat

 

PF_PITEIB-895/2024

MATEO ANGEL PALMER CALDES

***4840**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El document presentat no està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic

 

PF_PITEIB-900/2024

JORGE ANTONIO AGUILAR YUTRONIC

***0522**

- Document normalitzat 7: Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: Falta una pàgina del document 7.

 

PF_PITEIB-912/2024

ANTONI MELIA BARBER

***4794**

- Certificats d'obligacions tributàries/Seguretat Social/CAIB: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-930/2024

GABRIELA BOTELLAS ROIG

***9569**

- Pressuposts, en cas que superi els 40.000 euros: Manca la seva presentació.

- Document 3: Quan el pressupost sigui superior a 40.000€: Manca la seva presentació

 

PF_PITEIB-933/2024

CATALINA MOREY FEBRER

***9825**

- Document 1: Sol·licitud: Aclariment: Inclou un desistiment, però és necessari que estigui signat pel sol·licitant. És necessari adjuntar-ho de nou signat

aclariment

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 13 de maig de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez