Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 305747
Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis i realització d’activitats en les instal·lacions esportives municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre pel qual s'aprova inicialment la Modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis i realització d'activitats en les instal·lacions esportives municipals.

El Ple de l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre, en sessió ordinària celebrada el dia 13 de maig de 2024, aprovà inicialment la Modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per la prestació de serveis i realització d'activitats en les instal·lacions esportives municipals.

I en compliment del qual es disposa en l'article 17.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2024, de 5 de març, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des de l'endemà de la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin pertinents.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents.

Així mateix, estarà a la disposició de qualsevol persona interessada en la seu electrònica d'aquesta entitat:https://lloretdevistalegre.sedelectronica.es/

De no presentar-se reclamacions ni suggeriments, l'Ordenança s'entendrà definitivament aprovada.

 

Lloret de Vistalegre (signat electrònicament: 14 de maig de 2024)

El batle Sebastià Amengual Figueras