Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 302558
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es publica la relació de convenis subscrits per aquesta Conselleria en el primer quadrimestre de l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits per la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques en el primer quadrimestre de l'any 2024, que és la següent:

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maria de la Salut per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 4 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Selva per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 4 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sóller per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 4 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 10 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Lloseta per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat l'11 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 15 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 23 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca per participar en la celebració de les curses de trot Premi Illes Balears i Premi Govern de les Illes Balears en el marc dels actes de celebració del Dia de les Illes Balears 2024, signat el 29 de gener de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat l'1 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca per a la celebració del Dia de les Illes Balears 2024, signat el 5 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campos per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 7 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Andratx per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 14 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Banyalbufar pel qual es regula l'adhesió a l'aplicació informàtica Policia XPO de la Plataforma de Gestió i Coordinació de les Policies Locals de les Illes Balears i les condicions de la seva implementació, signat el 15 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Ariany pel qual es regula l'adhesió a l'aplicació informàtica Policia XPO de la Plataforma de Gestió i Coordinació de les Policies Locals de les Illes Balears i les condicions de la seva implementació, signat el 22 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Estellencs pel qual es regula l'adhesió a l'aplicació informàtica Policia XPO de la Plataforma de Gestió i Coordinació de les Policies Locals de les Illes Balears i les condicions de la seva implementació, signat el 22 de febrer de 2024.

  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca per dur a terme activitats en el municipi per al Dia de les Illes Balears 2024, signat el 23 de febrer de 2024.
  • Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma per a la resolució anticipada del contracte de construcció, conservació i explotació del nou Parc Central de Bombers i per a la dotació de mitjans al Servei contra Incendis i Salvament de Palma (expedient SCIS 01/06), signat el 25 d'abril de 2024.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (10 de maig de 2024)

La consellera Antònia Maria Estarellas Torrens