Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 302162
Modificació de l'Ordenança municipal del remor i les vibracions del municipi de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària de data 25 d'abril de 2024, ha acordat aprovar inicialment la modificació de l'ordenança municipal del remor i les vibracions del municipi de Santa Eulària des Riu, en el que s'estableix en la seva Disposició Addicional Setena, apartats 2 i 3, en els termes següents:

A.- Redacció actual vigent.

"Disposició Addicional Setena. Ús de dispositius sonors en tasques agrícoles....

2. La distància mínima entre els dispositius anteriorment definits i qualsevol habitatge serà superior als 500 metres. No podran instal·lar-se si no es compleix aquesta condició.

3. En cas d'utilitzar dispositius espanta-ocells acústics, aquests mai estaran orientats a habitatges més pròxims, malgrat trobar-se a més de 500 metres.

...".

B.- Redacció modificada:

"Disposició Addicional Setena. Ús de dispositius sonors en tasques agrícoles....

2. La distància mínima entre els dispositius anteriorment definits i qualsevol habitatge serà superior als 200 metres. No podran instal·lar-se si no es compleix aquesta condició.

3. En cas de fer servir dispositius espanta-ocells acústics, aquests mai estaran orientats a habitatges més pròxims, malgrat trobar-se a més de 200 metres.

Sotmetre el text modificat de l'ordenança a un nou tràmit d'exposició pública de trenta dies hàbils per a la formulació de suggeriments i al·legacions pels veïns del municipi així com per qualsevol persona interessada, que seran resoltes per la Corporació.

En cas de no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'Acord exprés pel Ple.

 

Signat electrònicament (10 de maig de 2024)

L'alcaldessa Mª del Carmen Ferrer Torres