Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 301560
Resolució de correcció d’errors de la Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública per aprovar les bases i la convocatòria per al proveïment definitiu pel sistema de lliure designació del lloc de treball de personal funcionari de cap de servei de Famílies, Igualtat i Atenció a les Violències Masclistes del Departament de Presidència del Consell de Mallorca (codi SIRH F00210018) de data 3 de maig de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

S'ha detectat que la base 2.1 i l'Annex II de la Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública per aprovar les bases i la convocatòria per al proveïment definitiu pel sistema de lliure designació del lloc de treball de personal funcionari de cap de Servei de Famílies, igualtat i atenció a les violències masclistes del Departament de Presidència del Consell de Mallorca, codi SIRH F00210018, no incorpora la categoria o especialitat d'accés al lloc de treball convocat d'acord el que disposa la RLLT del Consell de Mallorca ni les Places – Descripcions.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 28.1.e) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars (BOIB núm. 88, de 7 de juliol de 2022) atribueix al Consell Executiu l'aprovació de les bases de les convocatòries de selecció i proveïment de llocs de treball i qualsevol altra actuació en matèria de personal que no estigui expressament atribuïda a un altre òrgan.

3. L'Acord del Consell Executiu de data de 28 de setembre de 2022, delega determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022), atès el que disposa l'article 9 de la Llei 40/2015, de 2 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, en relació amb l'article 28 de la Llei 4/2022, de 28 de juny dels Consells Insulars.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error i modificar la base 2.1 amb la redacció següent:

“2.1. Poden participar en aquesta convocatòria els funcionaris i les funcionàries de carrera del Consell Insular de Mallorca i dels seus organismes autònoms, i també el personal funcionari de carrera de les administracions locals i autonòmiques, del subgrup A1 o A2, de la subescala tècnica superior de l'administració especial (TAE Superior) sense especialitat, de la subescala tècnica mitja de l'administració especial (TAE Mitjà) sense especialitat, de la subescala tècnica mitja de l'administració especial (TAE Mitjà) especialitat de treballador –a social, sempre que compleixin els requisits exigits, amb les excepcions següents:

- Personal que es troba en situació de suspensió ferma i no acomplerta.

- Personal funcionari de nou ingrés i de personal funcionari que hagi participat en una convocatòria de provisió de llocs de treball i que hagin de romandre a la destinació durant el termini mínim establert a les corresponents convocatòries.”

2. Rectificar l'error i modificar l'Annex II amb la redacció següent

Lloc

Denominació

Destinació

DT

NL

TL

CD

CE

A.COMP.

FP

ADM

GR

TJ

TH

Escales

Places - Descripcions

Titulacions / Requisits

NC

OBS

F00210018

Cap de Servei

Palma

1

1

S

26

48

 

LLD

C3

A1, A2

J1

-

AE

3056 – Subescala Tècnica Superior de l'Administració Especial (TAE Superior) sense especialitat

3057 – Subescala Tècnica Mitja de l'Administració Especial (TAE Mitjà) sense especialitat

3057 – Subescala Tècnica Mitja de l'Administració Especial (TAE Mitjà) especialitat Treballador –a Social

Llicenciatura en psicologia

Llicenciatura en ciències polítiques o sociologia

Diplomatura en educació social

Llicenciatura en dret

Llicenciatura en antropologia social i cultural

Tres cursos de la llicenciatura en psicologia

Tres cursos de la llicenciatura en ciències polítiques o sociologia

Tres cursos de la llicenciatura de dret

Tres cursos de la llicenciatura en antropologia social i cultural

B2

PD

DESCRIPCIÓ DELS CODIS

LLOC

F = Funcionari; L = Personal Laboral; PE = Personal eventual

DT – DOTACIÓ

NL – NOMBRE DE LLOCS

TL – TIPUS DE LLOC

S Singularitzat

CD – COMPLEMENT DE DESTINACIÓ

CE – COMPLEMENT ESPECÍFIC

La quantia que correspon a cada codi de CE és l'establerta a la taula de CE del personal del Consell de Mallorca

FP – FORMA DE PROVISIÓ

LD Lliure designació

ADM – ADSCRIPCIÓ A ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

C1 Exclusivament al personal del Consell i dels seus organismes autònoms

C2 Personal del Consell i d'altres administracions locals

C3 Personal del Consell, d'altres administracions locals i administracions autonòmiques

C4 Personal del Consell, d'altres administracions locals, autonòmiques i de l'estat

C5 Personal del Consell, autonòmiques i de l'estat

HN Habilitació nacional

GR – GRUP

NIV – NIVELL LABORAL

TJ – TIPUS DE JORNADA

J1 Jornada 1: Jornada general de 37,5 hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual prestada de forma contínua de dilluns a divendres.

ESCALES

AG Administració general

AE Administració especial

HN Habilitació nacional

TITULACIONS / REQUISITS

Titulació requerida per accedir al lloc o les titulacions eventuals quan s'aprovin noves titulacions o es produeixin modificacions en la normativa educativa vigent. Si hi ha més d'una titulació s'entén que s'ha d'acreditar una d'elles. Si entre les categories hi figura la de Tècnic –a superior –a i/o Tècnic –a de grau mitjà, la titulació o les titulacions que es recullin s'entenen referides a les esmentades categories. Els altres requisits són de caràcter acumulatiu.

 

NC – NIVELL DE CATALÀ

A2 = bàsic; B2 = intermedi; C1 = de suficiència; C2 = superior; LA = llenguatge administratiu

 

OBS – OBSERVACIONS

PD Plena dedicació

 

CONTINGUT FUNCIONAL DEL LLOC DE FEINA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

F00210018 Lloc de treball: cap de Servei de Famílies, igualtat i atenció a les violències masclistes

Funcions genèriques del lloc

Té com a funcions genèriques les determinades per les competències i objectius que té el departament o l'òrgan en el qual s'integra i, especialment, les següents:

- Dirigir, planificar, coordinar, supervisar i avaluar les gestions, els processos i el personal del servei.

- Dirigir, coordinar i supervisar els recursos humans i pressupostaris del servei.

- Assessorar i donar suport al superior jeràrquic en matèria de la seva competència.

- Informar el director/a del departament del desenvolupament de les actuacions i del seguiment d'objectius del servei.

- Dissenyar, programar i dirigir plans, programes, projectes i actuacions tècniques, i executar les que tenguin una complexitat especial.

- Elaborar i emetre informes, documents i propostes de caràcter tècnic superior, inherents al Servei.

- Estudiar i actualitzar la normativa pròpia del servei, informar el director/a del departament de totes les actualitzacions normatives i de la seva aplicació, i vetlar perquè en les actuacions del servei es compleixi i apliqui la normativa vigent.

- Coordinar i supervisar l'acompliment de les instruccions que emetin els departaments competents en matèria de prevenció de riscos laborals i de funció pública.

- Supervisar i coordinar la tramitació d'expedients objecte de recursos administratius i/o jurídics relacionats amb el Servei.

- Assistir a reunions relacionades amb les funcions de direcció del servei i, en l'àmbit de la seva competència, si escau, representar la corporació en diferents comissions, ponències i altres òrgans.

- Exercir, si escau, les funcions i l'assessorament legal, que li hagin delegat expressament.

- Qualsevol altres diferents de les corresponents al lloc de treball sempre que resultin adequades a la seva classificació, grau o categoria quan les necessitats del servei ho justifiquin i/o li encomanin les persones superiors jeràrquiques.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma,  al dia de la signatura electrònica (10 de maig de 2024)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública Rafael Ángel Bosch Sans (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022)