Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 300057
Aprovació inicial Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes per al personal de l'Ajuntament de Bunyola 2024-2028

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen els articles 43.3 i 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es sotmet a informació pública l'Acord d'aprovació inicial del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Bunyola, de data 15 de febrer de 2024, que literalment diu:

Expedient núm.: 3804/2023

Acord de Ple

Procediment: Aprovació Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes per al personal de l'Ajuntament de Bunyola 2024-2028.

Considerant-se del màxim interès l'aprovació del Pla d'igualtat entre dones i homes per al personal de l'Ajuntament de Bunyola 2024-2027, completant el que es disposa en les Lleis i Reglaments vigents.

Vist el projecte de Pla d'Igualtat 2024-2028, que obra a l'expedient.

Vist l'Informe de Secretaria sobre la Legislació aplicable i el procediment a seguir en relació amb l'aprovació de dit Reglament, emès en data 5 de febrer de 2024.

I vista l'Acta de la Mesa General de Negociació, reunida en sessió ordinària en data 8 de gener de 2024, on queda palès la negociació realitzada i el resultat consensuat del text proposat, que es sotmet al present Acord.

Per tot l'anterior, per part d'aquesta Regidoria es proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent:

ACORD

PRIMER. Aprovar inicialment el text consensuat per la Mesa General de Negociació de data 8 de gener de 2024, que recull el Pla d'Igualtat 2024-2028 de l'Ajuntament de Bunyola, que consta a l'expedient i que es troba disponible en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

SEGON. Sotmetre aquest text a informació pública i audiència dels interessats, amb publicació en el Butlletí Oficial de la Província i tauler d'anuncis de l'Ajuntament, pel termini de trenta (30) dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Corporació.

Simultàniament, es publicarà al portal web de l'Ajuntament [https://www.ajbunyola.net].

TERCER. De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés pel Ple i l'Acord d'aprovació definitiva tàcita del Reglament, amb el text íntegre d'aquest, es publicarà per al seu general coneixement en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://bunyola.sedelectronica.es].

 

(Signat electrònicament: 9 de maig de 2024

El batle-president Juan Antonio Riera Llabres)