Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 298895
Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) pel qual s’aprova l’Acord del Tribunal sobre el procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la FESMAE per cobrir places de PAS i nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Els estatuts de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB), en l'article 8.6, disposa que el personal laboral al servei de la Fundació es regeix per les disposicions contingudes en el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, que li siguin aplicables i per la resta de normes laborals i convencionals aplicables al personal d'aquesta naturalesa, pels preceptes de la Llei 7/2010 i per les normes que desenvolupen aquesta Llei, així com per les normes d'ocupació pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears que, en el marc del que estableix la disposició addicional primera de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, ho disposin expressament.

2. L'article 70.1 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, disposa que: «Les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que s'hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés han de ser objecte de l'oferta d'ocupació pública, o a través d'un altre instrument similar de gestió de la provisió de les necessitats de personal [...]».

L'article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, estableix que els processos d'estabilització no estan subjectes a reposició, ja que suposen una taxa addicional. El càlcul de la taxa addicional suposa la inclusió en aquesta oferta de 93 llocs de treball pel torn d'estabilització. Aquesta oferta d'ocupació pública es va negociar en la sessió del comitè d'empresa del dia 11 de maig de 2022.

En data 4 i 13 de maig de 2022 i 11 i 18 de maig de 2022, s'han emès els informes favorables de la Direcció General de Funció Pública i de la Direcció General de Pressupostos, respectivament.

3. Mitjançant l'Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB), de 20 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de la FESMAE-IB, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 68, de 26 de maig).

4. Complert el procediment, mitjançant l'acord del Patronat de 14 de març de 2024 es va aprovar l'acord del tribunal sobre el procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de FESMAE per cobrir places de PAS i es va efectuar el nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs.

Fonaments de dret

1. La llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, estableix que els processos d'estabilització no estan subjectes a reposició, ja que suposen una taxa addicional.

2. El Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

3. Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB), de 20 de maig de 2022  pel qual es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de la FESMAE-IB.

4. 'Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) de 23 de desembre de 2022 pel qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del Personal d'Administració i Serveis (PAS) de la Fundació (BOIB núm. 170 de 30 de desembre de 2022).

5. Acord del Patronat de la FESMAE de data 14 de març de 2024, pel qual s'aprova l'acord del tribunal sobre el procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de FESMAE per cobrir places de PAS i es va efectuar el nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs.

Per tot això, dicto el següent acord

ACORD

1. Aprovar per unanimitat l'Acord del Tribunal sobre el procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la FESMAE per cobrir places de PAS i nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs

2. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Universitats en el termini d'un mes comptador des de la data en què es publiqui, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (10 de maig de 2024)

El president de la Fundació (FESMAE-IB) Antoni Vera Alemany

 

 

ANNEX 1

Acord del Tribunal del procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) per cobrir places de personal d'administració i serveis de la Fundació per la qual s'eleva al Patronat la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs, desglossada per torns d'accés, per al seu nomenament.

El Tribunal del procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) per cobrir les places de personal d'administració i serveis de la Fundació, reunit en data 17 de gener de 2024, d'acord amb el punt 15.3 de les bases de la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del Personal d'Administració i Serveis (PAS) de la Fundació

ACORDA

1. Elevar el Patronat de la Fundació la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs, desglossada per torns d'accés, per al seu nomenament:

Cap de manteniment de l'ESADIB:

- Molina Aragón, Pedro José

 

Auxiliar administratiu de l'ESADIB:

- Quintero López, Josefa

- Bennasar Ramis, Maria Antonia

 

Auxiliar administratiu del CSMIB

- Poza Torres, María Margarita

 

Oficial de manteniment de l'ESADIB

- González Del Valle Forteza, Gabriel Ángel

 

Oficial de manteniment del CSMIB

- Molina Aragón, Pedro José

2. Elevar al Patronat de la Fundació la relació complementària dels aspirants situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per a la seva possible contractació en substitució de les que hi renunciïn:

Cap de manteniment:

- Cubillo Guardiola, Alberto

 

Auxiliar administratiu:

- Rubio Estévez, Cristina

 

Oficial de manteniment:

- Alcaraz Jiménez, Francisco

- Cubillo Guardiola, Alberto