Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE MONTUÏRI

Núm. 299187
Nomenament funcionaris en pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de Batlia núm. 39/2024 de data 8 de maig de 2024, es va nomenar funcionari en pràctiques als aspirants que han superat el procés selectiu per proveir mitjançant el sistema d'oposició dues places de Policia Local del cos d'administració general de l'ajuntament de Montuïri, el qual a continuació es transcriu:

“Mitjançant Decret de Batlia de data 2 de novembre de 2023, es es var aprovar la convocatòria i les bases per proveir mitjançant el sistema d'oposició dues places de Policia Local del cos d'administració general de l'ajuntament de Montuïri, vacants i dotades pressupostàriament. (BOIB núm. 150 de 4 de novembre de 2023).

Vist que en data 14 de novembre de 2023 va ser objecte de publicació al BOE (272 /2023) la convocatòria per proveir mitjançant el sistema d'oposició dues places de Policia Local del cos d'administració general de l'ajuntament de Montuïri, concedint un termini de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOE per la presentació de sol·licituds de participació.

Vist que una vegada desenvolupat el procediment selectiu, i de conformitat amb la proposta formulada pel Tribunal Qualificador, aquesta Batlia mitjançant resolució núm. de data 10 d'abril de 2024, va aprovar la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que seran nomenats com a personal funcionari en pràctiques, una vegada que han sigut aportat pels aspirants els documents que acrediten el compliment dels requisits exigits en la convocatòria.

Vist que els dos aspirants han presentat la documentació acreditativa del compliment dels requisits exigits en la convocatòria.

Per tot l'anterior, aquesta Batlia, fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local,

RESOLC

Primer.- Nomenar personal funcionari en pràctiques de la categoria de Policia Local a les persones aspirants que figuren en la relació que s'indica a continuació:

Nom i llinatges                                                  DNI                  Prelació

CORTÉS SALOM NICOLÁS MIGUEL       ***3462**                 1

PASTOR VAQUER BARTOLOMÉ              ***2339**                 2

Segon.- El nomenament com a funcionaris/es en pràctiques tindrà efectes administratius i econòmics en el moment que comenci el curs de capacitació previst en les bases de la convocatòria, com a primera fase de les pràctiques, per a l'aspirant CORTÉS SALOM NICOLÁS MIGUEL, el qual no ha realitzat el curs prèviament.

En el cas de l'aspirant amb PASTOR VAQUER BARTOLOMÉ, exempt de la realització de la primera fase, el nomenament tindrà efectes administratius i econòmics en el moment d'inici de la fase de pràctiques en el municipi, previst el dia 9 de maig de 2024.

En qualsevol cas, per poder dur a terme la segona fase del període de pràctiques en el municipi, amb una durada de sis mesos, serà requisit indispensable la superació del curs capacitatiu.

Tercer.- Notificar la resolució a les persones nomenades com a funcionaris en pràctiques.

Montuïri, a la data de la signatura electrònica.

                                                                 N'he pres raó,

La Batlessa                                              El Secretari

Paula Maria Amengual Nicolau             Gabriel de Hevia Aleñar”

Cosa que fem pública

 

Montuïri, a la data de la signatura electrònica (8 de maig de 2024)

La batlessa Paula Maria Amengual Nicolau