Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 296868
Rectificació de la convocatòria i les bases per a la cobertura d'1 plaça vacant de personal funcionari de carrera Administratiu (Grup C1) de l’Ajuntament d’Inca mitjançant sistema de concurs-oposició per torn lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Inca, a la seva sessió de dia 8 de maig de 2024, va adoptar els següents acords:

«La Junta de Govern, a la seva sessió de dia 24 d'abril de 2024 va aprovar la convocatòria i les bases per a la cobertura d'1 plaça vacant de personal funcionari de carrera Administratiu (Grup C Subgrup C1) de l'Ajuntament d'Inca mitjançant sistema de concurs-oposició i per torn lliure.

Una vegada publicades aquestes bases en el BOIB núm. 59 de 4 de maig, s'ha detectat que per error no es varen incorporar les modificacions aprovades a la mesa de negociació de personal funcionari de dies 22 i 24 d'abril de 2024 i que feien referència a les bases desena i dotzena i al seu annex II, per la qual cosa s'ha de procedir a la rectificacio de les bases per incorporar-les.

Per tot allò exposat, s'eleven a la consideració de la Junta de Govern les següents PROPOSTES D'ACORD:

Primer.- Rectificar les bases de la convocatòria pel motiu exposat, de manera que la seva redacció quedaria de la següent manera:

- A la base desena, on diu:

«B.2. Estar en possessió d'una titulació acadèmica distinta a la que s'acredita com a requisit, i del mateix nivell o d'un nivell superior. Fins a 3 punts.»

ha de dir:

«B.2. Estar en possessió d'una titulació acadèmica d'un nivell superior a la que s'acredita com a requisit. Fins a 3 punts.»

- A la base dotzena, on diu:

«La qualificació final del procés que serà la suma aritmètica de la qualificació definitiva de la fase d'oposició i de la qualificació definitiva del concurs, i s'exposarà a la pàgina web de l'Ajuntament.»

ha de dir:

«La qualificació final del procés que serà la suma aritmètica de la qualificació definitiva de la fase d'oposició i de la qualificació definitiva del concurs, i s'exposarà a la pàgina web de l'Ajuntament. En cas que es produeixi empat en la puntuació, s'ha de resoldre tenint en compte, successivament, els següents criteris:

1. Qui tengui la nota més alta a la fase d'oposició.

2. Qui tengui la puntuació més alta del tipus test.

3. Si l'empat persisteix, es realitzarà un sorteig

- A l'annex II, relatiu al model d'instància, s'ha d'incorporar un apartat per escollir la llengua en la qual es volen fer els exercicis de la fase d'oposició:

On diu:

"Per tot allò exposat,

SOL·LICIT:

Ésser admès/esa al corresponent procés selectiu."

Ha de dir:

"Per tot allò exposat,

SOL·LICIT:

Ésser admès/esa al corresponent procés selectiu,

i MANIFEST: (marca amb una creu una opció):

____ Que tinc intenció de fer els exercicis que figuren en la fase d'oposició en llengua catalana.

____ Que tinc intenció de fer els exercicis que figuren en la fase d'oposició en llengua castellana.)"

Segon.- Publicar aquesta rectificació en el BOIB i a la pàgina web de l'Ajuntament.»

 

(Signat electrònicament: 9 de maig de 2024)

El batle president Virgilio Moreno Sarrió