Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 296851
Rectificació de les bases per a la creació d'un borsí de personal funcionari interí TMAE en RRLL (Grup A2) de l’Ajuntament d’Inca mitjançant sistema de concurs-oposició per torn lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Inca, a la seva sessió de dia 8 de maig de 2024, va adoptar els següents acords:

«La Junta de Govern a la seva sessió de dia 24 d'abril de 2024 va aprovar la convocatòria i les bases del procès selectiu per a crear un borsí de personal funcionari TMAE de Relacions Laborals mitjançant el sistema de concurs oposició.

Una vegada publicades les bases en el BOIB núm. 59 de 4 de maig de 2024, s'ha detectat un error material a la base segona relativa a taxa de drets d'examen, ja que d'acord amb l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius, la taxa de drets d'examen de places del grup de classificació A2 són 18 euros, i no 14,38 com figura a les bases.

Detectada una errada a la base tercera de la convocatòria, resulta que allà on diu «La taxa pels drets d'examen té un import de 14,38 euros,» ha de dir «La taxa pels drets d'examen té un import de 18 euros».

Per tot allò exposat, el que subscriu eleva a la consideració de la Junta de Govern les següents

PROPOSTES D'ACORD

Primer. Rectificar les bases de la convocatòria que quedarà redactada de la següent manera:

Allà on diu:

« i) Acreditar el pagament de la taxa d'examen d'acord amb allò disposat a l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius: 14,38 euros»

ha de dir:

« i) Acreditar el pagament de la taxa d'examen d'acord amb allò disposat a l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius: 18 euros».

Segon.- Publicar aquest rectificació a la pàgina web de l'Ajuntament.»

 

(Signat electrònicament: 9 de maig de 2024)

El batle president Virgilio Moreno Sarrió