Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 296434
Resolució del director gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca d’esmena d’errades de la Resolució del director gerent de 29 d’abril de 2024 per la qual s’aprova la convocatòria del procediment per cobrir pel sistema de promoció interna temporal, dues places de tècnic/tècnica superior especialista en radiodiagnòstic de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Comarcal d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 4 de maig de 2024, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm.59) la Resolució del director gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir pel sistema de promoció interna temporal, dues places de tècnic/tècnica superior especialista en radiodiagnòstic de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Comarcal d'Inca.

2. S'ha observat una errada en l'annex 1 (bases de la convocatòria), concretament en el punt 7 (comissió de selecció).

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que “la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició”.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Esmenar l'errada observada en el punt 7 (comissió de selecció) de l'Annex1 (bases de la convocatòria).

Allà on diu:

Presidenta: Ana Mª Rubio Batanás

Vocal: Francisco Forteza

Secretària: Catalina Alemany Buades

Ha de dir:

Presidenta titular: Ana Mª Rubio Batanás; suplent: Victoria Ramis Banús

Vocal titular: Francisco Forteza Vera; suplent: Ernesto Díaz Pliego

Secretària titular: Francisca Magdalena Fiol Amengual; suplent: Francisca Coll Fiol

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

(Signat electònicament: 8 de maig de 2024)

El director gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca Por delegació de competencials de la consellera de Presidència i Administracions Públiques (BOIB núm. 109 de 05/08/2023) i por la subdelegació del director general (BOIB núm. 112 de 12/08/2023) ( Francisco Ferrer Sancho)