Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ESCORCA

Núm. 295849
Extracte Convocatòria Subvencions persones o entitats afectades per la borrasca Juliette

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions  (www.infosubvenciones.es) i a la pàgina web de l'Ajuntament de ESCORCA.

El codi d'identificació que hagi assignat la BDNS a la convocatòria és 759282.

Primer. Beneficiaris.

 Poden acollir-se a aquesta convocatòria els particulars, persones físiques o jurídiques que resideixin o que siguin titulars de béns, finques, edificis, elements etnològics o qualsevol altres infraestructures situats dins del terme municipal d'Escorca i que hagin sofert danys produïts per la Borrasca Juliette durant els dies 26 a 28 de febrer de 2023.

Segon. Objecte

Constitueix l'objecte d'aquesta convocatòria de subvencions coadjuvar econòmicament a les persones o entitats del municipi afectades per la borrasca Juliette a sufragar les despeses en què hagin incorregut per a restablir o restituir els seus béns a l'estat que tenien amb anterioritat al fet que es produís la tempestat.

Tercer. Bases reguladores

Les bases reguladores d'aquestes subvencions es troben publicades al BOIB del dia d'avui.

Quart. Quantia de l'ajuda.

Els crèdits pressupostaris als quals s'imputa la subvenció són els següents 135.48000, i la quantia total màxima de les subvencions convocades és de 192.307,69€.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es formularan en el model que figura com a Annex de la convocatòria. Es dirigiran a l'Alcalde-President de l'Ajuntament, i es presentaran en el Registre d'entrada de l'Ajuntament o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El termini per a presentar la documentació prevista serà trenta (30) dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les illes Balears. Si l'últim dia és inhàbil, s'ha d'entendre prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

 

Escorca, 9 de maig de 2024

El batle Antonio Solivellas Estrany