Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 295276
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-5129/2021

MELCHOR MASCARÓ S.A.U.

***0452**

Cal aportar les escriptures amb la raó social actual

MOVESIII-5165/2021

FREITAG, HJALMAR

***5187**

És necessari presentar el certificat de empadronament i un document identificatiu del sol·licitant per poder acarar la signatura. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

MOVESIII-5166/2021

PICORNELL BELENGUER, ANTONI

***8193**

Cal aportar el document 1 de sol·licitud degudament signat. La signatura digital s'ha de poder verificar. En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament . Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5167/2021

VIDAL FOKIN, LUCAS

***4464**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5169/2021

CAÑELLAS CERVERA, SEBASTIANA MARIA

***3341**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant activitat mercantil i comercial. Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal presentar el Permís de circulació del vehicle desballestat.

MOVESIII-5171/2021

TARONGI RAMIS, ANTONIO

***3077**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5172/2021

PRIETO NEVADO, DANIEL

***0854**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar.

MOVESIII-5177/2021

PONS MARCOS, PONS

***0185**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle a desballestar.

MOVESIII-5181/2021

M. POLO SL

***1082**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-5184/2021

FRASQUET PARIS, VICENTE

***2039**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial ( Document 1 punt 5). Cal presentar permís de circulació a nom del concessionari. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal aportar el permís circulació del vehicle desballestat. Cal presentar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5185/2021

POTENCIA ALQUILER DE MAQUINARIA S.L.U

***9825**

En el document 5 falta signatura del sol·licitant. Falta signatura del sol·licitant (Document 6). Falta signatura del sol·licitant (Document 7). Falta signatura del sol·licitant (Document 8).

MOVESIII-5189/2021

TORRES CRESPO, DANILO MARIO

***8232**

Cal aportar certificat d'empadronament. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5190/2021

CENTAR ÖRDÖG, SOFIA

***0924**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. Cal aportar el pressupost del carregador. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega, signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5192/2021

MATEU MAURA, ANTONIO LUCAS

***7558**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta el núm RII, el tipus de connector, les coordenades, el preu sense IVA i la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5193/2021

FERRAGUT AMENGUAL, JUAN

***5329**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5194/2021

GOMILA BASSA, JUAN JOSE

***9391**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte, (punt 7). És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5195/2021

MARTORELL FUSTER, AGUEDA

***4904**

És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric, que ha d'estar desglossat per partides. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5196/2021

GARCÍA DE PAREDES DE LA VIÑA, CARLOS

***0512**

És necessari presentar certificat d'empadronament actual per a acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5200/2021

FERNÁNDEZ MONEDERO, DOLORES

***8108**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5201/2021

MARCH LLOBERA, GUILLERMO ANTONIO

***9413**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient de la convocatòria MOVESIII. Falta document 7, declaració principis PRTR de la convocatòria MOVESIII.. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques de la convocatòria MOVESIII.

MOVESIII-5204/2021

BRANCHER, CAROLA

***6632**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5208/2021

BONET CHINCHILLA, JUAN JOSE

***6113**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5210/2021

PRONET INFORMATICA S.L.

***0947**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5211/2021

LEONE BASSO, LEANDRO EDUARDO

***3175**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, que ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5212/2021

CARASA RAMON, SILVIA

***8866**

Al document 1 s'indica que té activitat econòmica i que és persona física, aclarir aquesta divergència. En cas d'autònom és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5213/2021

PONS BARGALLÓ, JOSE

***7918**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, que ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal aportar el permís de circulació del vehicle desballestat.

MOVESIII-5214/2021

MOYA FIOL, JUAN

***4817**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari segons l'apartat 11.3.1 c) de les bases de la convocatòria.

MOVESIII-5215/2021

GRANELLS CANALS, VICENTE

***8913**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5217/2021

BORRÁS MATEU, TONI

***2330**

Cal aportar el permís circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el pagament del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any del vehicle a desballestar.

MOVESIII-5219/2021

AUTOMOVILES COLL SA

***0678**

Cal que el pressupost de la instal·lació estigui detallat amb els diferents conceptes pressupostats. Cal aportar el document 5 degudament emplenat amb les dades de l'empresa instal·ladora i signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que se han d'emprendre.

MOVESIII-5221/2021

SOLID INGECON SLU

***9318**

En la sol·licitud han de figurar les dades del representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona representant de l'empresa. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal aportar el document 5 degudament emplenat amb les dades del representant legal i signat per ell i l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5224/2021

COSTA PALERM, MARGARITA

***5623**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, que ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5226/2021

YAN, SCHAFFTER

***6630**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte. Manca signatura (Document 1 punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal presentar el permís circulació del vehicle desballestat. Cal presentar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any. Cal presentar declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (Document 6). Cal presentar declaració principis PRTR.(Document 7). Cal presentar declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (Document 8).

MOVESIII-5227/2021

MEJIAS LOZANO, SILVIA

***6643**

Falta signatura document 8 (Només ha aportat una fulla i són dues).

MOVESIII-5230/2021

PIÑUELA MUÑOZ, JUAN JESUS

***0514**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'estar a nom del sol·licitant i ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5231/2021

TRANSPORTS AMETLLER-PONS, SL

***1980**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona representant de l'empresa. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5232/2021

MÁRZQUEZ ROIG, TERESA

***2253**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). Cal aportar còpia del DNI per les dues cares. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega , degudament emplenat, signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5233/2021

WERNER LORENZ, STEFAN

***1861**

Manca signatura al document 1 de la sol·licitud i indicar l'ajuda sol·licitada. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant amb la signatura del sol·licitant. És necessari acreditar l'empadronament en municipi de menys de 5000 habitants per incrementar la quantia de l'ajut amb un 10%. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5236/2021

CAPELLA PONS, JOSE

***3971**

Cal que el document 5 estigui signat pel sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5238/2021

VAZQUEZ MIRO, CARLOS ANTONIO

***2665**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

MOVESIII-5239/2021

SECO PEREZ, JORGE ANDRES

***8915**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Falta còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5240/2021

SERRANO JURADO, CARLOS

***9637**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

MOVESIII-5241/2021

SERRANO JURADO, CARLOS

***9637**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.,¡ Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega degudament emplenat amb les dades de l'empresa instal·ladora i el número RII.

MOVESIII-5242/2021

OXO VENTURES SL

***9108**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. És necessari presentar el CIF de l'empresa i acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona representant de l'empresa. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5243/2021

ROSSELLÓ RAMIS, JOAN

***7544**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5245/2021

UDIPAL SL

***5069**

Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5248/2021

BLANQUER JEREZ, ANDREU

***1661**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5249/2021

TELECOMUNICACIONES Y ELECTRICIDAD DE MALLORCA SL

***5089**

Al document 1 cal indicar la inversió sol·licitada i l'ajut sol·licitat. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari també presentar el DNI del representant de l'empresa sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5250/2021

HERAS PALOU, ISABEL

***6986**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7) i emplenar degudament les dades específiques del sol·licitant i de la inversió i ajut sol·licitat.

MOVESIII-5252/2021

PALOMINO DESIGN SL

***6582**

Al document 1 s'han d'emplenar les dades del representant legal a l'apartat corresponent. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari també presentar el DNI del representant de l'empresa sol·licitant. Cal presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir a nom del sol·licitant i ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5255/2021

SÁNCHEZ GARCÍA, ALFONSO

***4258**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5256/2021

VALTUEÑA VILALTA, CARLOS FELIPE

***7172**

Al document 5 manca signatura del sol·licitant.

MOVESIII-5264/2021

FUNDACION ASPAS

***0719**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5271/2021

NAVARRO HORRACH, ALFONSO

***7041**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punt 5). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost de la instal·lació de la infraestructura de recàrrega. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega signat i segellat per l'empresa instal·ladora i pel sol·licitant.

MOVESIII-5276/2021

AUCANADA, S.A.UNIPERSONAL

***0064**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. En el document 5 falta el núm. RII

MOVESIII-5278/2021

CONSTRUCCIONES VENTURA CARRERAS SL

***7648**

Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5280/2021

BALAGUER PECO, JOAQUIN

***0388**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7) i ha d'estar degudament signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

MOVESIII-5281/2021

MENDEZ MARCO, VERONICA

***2282**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

MOVESIII-5282/2021

MENDEZ MARCO, VERONICA

***2282**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal indicar al pressupost la ubicació de la instal·lació. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5284/2021

GUITART ROSSELLO, IRENE

***2576**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient., Falta document 7, declaració principis PRTR., Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5285/2021

BONET OBRADOR, MARTA

***6856**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal indicar al document 5 el nom de l'empresa instal·ladora i el seu núm RII i ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5286/2021

SERRA CRESPI, LLORENÇ

***0614**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

MOVESIII-5287/2021

PALMA TREND SL

***0723**

En la sol·licitud han de figurar les dades dels representants legals de l'empresa a l'apartat corresponent, que són qui signen la sol·licitud. El pressupost ha d'indicar la adreça de la instal·lació. Al document 5 han de figurar les dades dels representants legals de l'empresa a l'apartat corresponent. En el document 6 han de figurar els representants legals de l'empresa que signen la declaració responsable. En el document 7 han de figurar els representants legals de l'empresa que signen la declaració responsable. En el document 8 han de figurar els representants legals de l'empresa que signen la declaració responsable.

MOVESIII-5288/2021

NICOLAU OLIVER, GUILLERMO

***6310**

És necessari signar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5289/2021

CORTES SANCHEZ, ALBERTO

***1471**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5290/2021

CAÑELLAS CABOT, ANTONIO

***9176**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5293/2021

NOVO QUETGLAS, JOSE ANTONIO

***6625**

El document 1 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). El document 5 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 6 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 7 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures. El document 8 ha d'estar signat (manual o digitalment) pel sol·licitant. No són vàlides fotografies/imatges de signatures.

MOVESIII-5294/2021

PROVENTANA BALEAR SL

***7794**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa. Cal aportar còpia del DNI del representant legal de l'empresa.

MOVESIII-5295/2021

RODRÍGUEZ ANDREW, NICOLE

***0478**

Al document 1 la inversió sol·licitada no coincideix amb el pressupost presentat, aclarir aquesta divergència. Cal indicar la direcció del sol·licitant. Cal indicar la ubicació de la instal·lació al pressupost i ha d'estar a nom del sol·licitant. Al document 5 no coincideix el preu indicat amb el pressupost presentat.

MOVESIII-5296/2021

COSTA GRANCHA, MARCOS JAVIER

***9495**

Cal que el pressupost estigui desglossat pels imports de les partides. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5297/2021

FERNANDEZ HERREROS, MIGUEL ANGEL

***0218**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5299/2021

CIRER LAS, EVA ANAID

***7518**

Cal indicar al document 1 el tipus de beneficiari, si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal que el document 5 estigui degudament emplenat amb les dades de l'empresa instal·ladora, també cal indicar número RII.

MOVESIII-5300/2021

CIRER LAS, EVA ANAID

***7518**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

MOVESIII-5302/2021

ESCANDELL NOGUERO, ANTONIO

***3535**

En el document 5 falta el núm. RII

MOVESIII-5303/2021

DOMINGUEZ VIÑA, ROBERTO

***2095**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar còpia del DNI per poder acarar la firma. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5304/2021

SAELICES ALBERCA, ROSA MARIA

***4768**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle desballestat.

MOVESIII-5306/2021

GONZALEZ SANCHEZ, VANESSA

***3230**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5307/2021

VIVIRDELCUENTO COMUNICACIO SL

***5608**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5308/2021

TOUS ESTEVA, JOAN

***7071**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5310/2021

ESTEVA CANTALLOPS, CATALINA

***1915**

En el document 1 s'indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5312/2021

MEDRANO GIL, HIPOLITO

***9564**

Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega.

MOVESIII-5313/2021

LIUTA, OANA ROXANA

***0314**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar certificat d'empadronament. En cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària, Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-5317/2021

SANTOS LOPES, HUGO MANUEL

***3142**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis.

MOVESIII-5320/2021

SOLER BOSCH, ANTONIO

***6387**

Cal presentar el permís circulació del vehicle desballestat. Cal presentar la còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5321/2021

MAS SALOM, CARLOS ALBERTO

***2522**

Cal indicar al document 1 el tipus de beneficiari i si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

MOVESIII-5322/2021

DERRIBOS DELTA SL

***6738**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona representant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5323/2021

LLODRA EULAERS, MIGUEL ANGEL

***5769**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, complet, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5327/2021

TALLERES MIQUEL SINEU, SL

***5863**

Cal que el representant legal de l'empresa signi la sol·licitud.

MOVESIII-5328/2021

FERRAGUT DURAN, MARGARITA

***4679**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5329/2021

GARCIA RODRIGUEZ, EVELIN

***4289**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.(Falta firma).

MOVESIII-5331/2021

S'EUBALLO SL

***7576**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal presentar el DNI del representant de l'empresa sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5332/2021

S'EUBALLO SL

***7576**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal presentar el DNI del representant de l'empresa sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5334/2021

SERRAT NAVARRO, FERNANDO

***3544**

Cal aportar el permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5336/2021

JUAN SUREDA, MASCARO

***0100**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 6 de maig de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez