Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE LA MAR I DEL CICLE DE L'AIGUA

Núm. 293963
Correcció d’errada material advertida en diversos edictes publicats al Butlletí Oficial de les Illes Balears d’informació pública sobre sol·licituds d’autoritzacions a zona de domini públic maritimoterrestre a les costes de Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 58, de 2 de maig de 2024, es va publicar els edictes 3556, 3559, 3560, 3561, 3563, 3564 d'informació pública sobre sol·licituds d'autoritzacions a zona de domin públic maritimoterrestre a les costes de Balears a la Secció V. Anuncis. Subsecció segona . Altres anuncis oficials.

Un cop advertida una errada material en les publicacions esmentades, que incorria en un error a l'escrit de l'enllaç per poder veure la informació pública, és necessari corregir-la.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent Resolució:

1. Corregir les errades advertides, en el sentit següent

On diu:

A l'enllaç següent portal de Costes i Litoral-Informació Pública (Caib.es)

Ha de dir:.

A l'enllaç següent https://costes.caib.es

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (7 de maig de 2024)

El director general de Costes i Litoral Carlos Simarro Vicens