Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 290419
Aprovació inicials dels projectes de reparcel·lació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de dia 26 de setembre de 2023, entre d'altres, adoptà el següent acord, el qual la seva part dispositiva diu textualment:

PRIMER.- Aprovar inicialment el projecte de reparcel·lació pel sistema de compensació de la UE 4.05 de les vigents NNSS amb les següents condicions:

1) Atès que s'ha anat presentant diferent documentació per tal d'esmenar els diferents informes tècnics, per tal que quedi clar el contingut definitiu del projecte de reparcel·lació localitzat a l'arxiu municipal, s'adjuntarà un refús o un paquet documental que contingui tots els documents. En aquesta documentació final, a la descripció final de les finques resultants es farà constar el percentatge de participació en les despeses de cada finca.

2) La Junta de Compensació haurà de sol·licitar la informació corresponent sobre titularitat i càrregues de les finques incloses a la unitat d'execució, instant al Registrador de la Propietat per sol·licitud de l'Administració actuant perquè inscrigui nota marginal al marge de cada finca expressiva del fet que són objecte de reparcel·lació.

3) La Junta haurà de presentar llistat de titulars i del seu domicili conegut als efectes de la notificació del tràmit d'audiència als interessats.

SEGON.- Una vegada presentada la documentació sol·licitada, i de conformitat amb el que es preveu al vigent article 122.3 del RLUIB, el projecte de reparcel·lació se sotmetrà a informació pública durant el termini d'un mes mitjançant un edicte que es publicarà al BOIB i a la direcció o punt d'accés electrònic corresponent, lloc en el que s'inserirà el seu contingut íntegre per a facilitar la seva consulta telemàtica. En aquest termini també es concedirà audiència a les persones interessades mitjançant citació personal.

 

Marratxí, 3 de maig de 2024

El batle Jaume Llompart Caldés