Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 290647
Resolució de rectificació de la Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual s’aprova la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per concurs de mèrits de l’especialitat de tècnic/tècnica superior informàtica (SEGRA 634793)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents de fet

1. Per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 16 d'abril de 2024 (SEGRA 634793) publicada al BOIB núm. 51 de 18 d'abril de 2024 s'aprovà la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior informàtica.

2. S'ha detectat un error material a l'ANNEX 2 del Bàrem de mèrits que afecta al punt 6 relatiu a: CURSOS I ACCIONS FORMATIVES, atès que, on diu: «Per hora com a docent» ha de dir: «Per hora d'assistència».

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, determina que «Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

L'error detectat (on diu: «Per hora com a docent» ha de dir: «Per hora d'assistència») no afecta a la tramitació telemàtica de la sol·licitud ni al full d'autobarem perquè el punt 6 CURSOS I ACCIONS FORMATIVES de l'autobarem de l'aplicació informàtica és correcte i permet al·legar i acreditar el mèrit «Per hora d'assistència» de manera correcta.

2. L'article 7.2.13 dels Estatuts de l'IMAS (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), estableix que correspon a la Presidència de l'IMAS convocar i resoldre els procediments de selecció, establir les bases, els programes i el contingut de les proves i nomenar els membres dels òrgans de selecció i l'article 2.2 pel que fa a el marc competencial de l'IMAS.

Per això dict la següent,

Resolució

1. Rectificar l'error material detectat al punt 6 del Bàrem de mèrits sobre Cursos i accions formatives de l'ANNEX 2 de la Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 16 d'abril de 2024 (SEGRA 634793) publicada al BOIB núm. 51 de 18 d'abril de 2024 per la qual s'aprovà la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior informàtica, en el sentit següent:

Allà on diu:

ANNEX 2 Barem de mèrits

6. Cursos i accions formatives (Màxim 30 punts)

Punts

Per hora de formació impartida

0,15

Per hora d'aprofitament

0,10

Per hora com a docent

0,05

 

Ha de dir:

6. Cursos i accions formatives (Màxim 30 punts)

Punts

Per hora de formació impartida

0,15

Per hora d'aprofitament

0,10

Per hora d'assistència

0,05

2. Publicar aquesta Resolució en el tauler d'edictes electrònic de l'IMAS, al Portal de Selecció i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document (6 de maig de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)