Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 289700
Resolució presidència nomenament personal laboral fix grup AP, cuinera, residència Cas Metge Rei

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del Sr. Batle de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí i President del Patronat de la Residència de Cas Metge Rei per aprovar el nomenament com a personal laboral fix del grup AP, cuinera, a la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional de mèrits.

Fets

1. En el BOIB núm. 120 de 13-09-2022 es va publicar el conveni signat amb el Consell de Mallorca, pel qual aquest s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació  pública,  que deriva de l'oferta d'ocupació pública aprovada per l'Ajuntament (BOIB núm. 68 de 26-05-2022).

2. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 30 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, de l' Ajuntament de Lloseta, Manacor, Porreres (Serveis Municipals de Porreres), Sa pobla, Santa Maria del Camí (Residència Cas Metge Rei), Ses Salines i Valldemossa.

En aquesta resolució es va convocar una plaça de la categoria/especialitat cuiner-a del Patronat Residència Cas Metge Rei de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí.

3. Per acord del tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, en data 6 de febrer de 2024 es va publicar, en el tauler electrònic d'anuncis i en la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

4. En data 06 de març de 2024 el tribunal qualificador competent del procediment selectiu va acordar elevar al conseller d'Hisenda i Funció Pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels ajuntaments de Lloseta, Manacor, Porreres (Serveis Municipals de Porreres), Sa Pobla, Santa Maria del Camí (Residència Cas Metge Rei), Ses Salines i Valldemossa i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per a la seva contractació com a personal laboral, la qual conté tantes persones aprovades com el número de places convocades.

5. En data 07-03-2024 el Conseller d'Hisenda i Funció Pública va aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, entre d'altres, la plaça de cuiner/a de la Residència de Cas Metge Rei.

Fonaments de dret

1. L'article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública

5. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

NOMENAR, d'acord amb la resolució dictada pel conseller d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, com a personal laboral fix del grup AP, cuinera a la Residència de Cas Metge Rei, a la persona aspirant que ha superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional, a la Sra. Teresa Maria Garau Villegas.

 

Santa Maria del Camí, 7 de maig de 2024

El batle-president Nicolau Canyelles Parets